Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
PROHARDVER! témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
motoflug
őstag
Én is olvastam, hogy lehet CS-t. de nagyon nem értek hozzá, kicsit tartok is tőle, nehogy elrontsam, ha emellett döntök... CS nélkül is lehetne vele driftelni?
@ADAM1337: a TT-M egy teljesen gyári Type E, újan vettem elég jó áron 80EUR-volt távval, szóval árában lehet el tudnám adni, bár az alváz eléggé karcos lett, a kasztnija meg hát eléggé szét lett zúzva, ahhoz képest, hogy hányszor ment.
Az akksikat külön vettem hozzá, azt nem akarom beáldozni, az egyiket még csak egyszer használtam. Szerintetek valahogy rá tudnám kötni a NIMH akksikat erre a vasra?
Új hozzászólás Aktív témák
Téma tudnivalók
Adok-veszek tilos a fórum területén.
Használd Hardveraprót erre!
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Kolink KL 500W
- BESZÁMÍTÁS! 380GB Intel Optane 905P NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest