Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Yettel topik
- Válságmódban a Samsung mobildivíziója
- Mobil flották
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Egy óra, két rendszer
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
DroneZ^
őstag
válasz
MatheuS 92
üzenetére
lézerböl copperhead a top, optikából meg mx518 holtversenyben a diamondback-el és g1 se rossz, ha csak dizajn gepet akarsz, copperheadet veszel, ha meg keményen játszol valamit, legyen az counter-strike, én a G1-et ajánlom max az mx518-at vagy 510-et, razerekkel baj van, alakilag
én sokat jatszottam razerrel elöször azt hittem megszokhato de rajöttem hogy finomabb mozgásokat nem lehet vele végezni és közben lőni, szoval ezért ne vegyél
én Microsoft Intellimouse Explorer 3.0-at vennék, tudom h már 1000x leirtam, de 1000x jobb mint a többi 
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Hobby rádiós topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Akciókamerák
- Yettel topik
- Xbox Series X|S
- Háztartási gépek
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Válságmódban a Samsung mobildivíziója
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Elemlámpa, zseblámpa
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- LG 27GX700A-B - 27" OLED Tandem / QHD 2K / 280Hz 0.03ms / 1500 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Huawei Watch GT 3 42 mm 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- iPhone SE 2020 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4594
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

én sokat jatszottam razerrel elöször azt hittem megszokhato de rajöttem hogy finomabb mozgásokat nem lehet vele végezni és közben lőni, szoval ezért ne vegyél