- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- One mobilszolgáltatások
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
-
Mobilarena
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
LSL1337
őstag
válasz
wassermann #11856 üzenetére
Köszi, erre voltam kíváncsi.
Most már csak az a gondom, hogy az asztalimban nincs sd kártya olvasó, cégesen meg eléggé le vannak zárva a jogosultságok
-
LSL1337
őstag
válasz
mano42 #11854 üzenetére
Félreértettél,
egyrészt, nem akarok/fogok Kodi-t használni, mert a Plex sokkal jobb/jobban tetszik.
másrészt nem a PCről akarom közvetlenül állítgatni a TV-t, hanem PCről putty-val vagy bármivel a rasplex-es rPI2-t akarom irányítgatni, és az adná a CEC parancsot. Nekem a turn on, off, és change input bőven elég lenne.Másik kérdésem továbbra is fenn áll. Windowsban az sd kártyátn miért nem látom a rasplex mappáit? Esetleg valamivel bele kellene néznem a system fileba?
-
LSL1337
őstag
Szisztok, noob kérdés.
Nem nagyon linuxoztam még, de lehet nem is azzal kapcsolatos a kérdésem.
Teljesen PLEX hívő vagyok, és a hétvégén jöttem rá hogy rPI2 fullos plex kliens.
RASPLEX-et fel is tettem, megy CEC is, nagy a boldogság.
1 dolgot nem sikerült elérnem, a custom keymap-es filet betenni a megfelleő könyvtárba./storage/.plexht / stb mappát kellene megtaálnom, de szerinetm rossz úton indultam el.
windows laptopba bedobtam a kártyát, de csak egy overlay mappa van rajta?
ugye nem kell putty-val szarakodnom hogy egy xml-t rátegyek?Gondolom nem én vagyok az egyetlen aki médiaplayernek használja.
hálózaton keresztül lehet fincsi HDMI CEC parancsokat osztogatni PCről a TV-nek a PI2 segítségével?Köszi!
standby, hibernate, stb, ezeknek a power state-k mit tudnak? Van értelme? Ha jól tudom a cucc kb 1 W-ot eszik, szóval ha egész nap megy, azt sem érzi meg az ember.
Üdv
Új hozzászólás Aktív témák
- Linux kezdőknek
- Könyvajánló
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- TCL LCD és LED TV-k
- Argos: Szeretem az ecetfát
- RAM topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- További aktív témák...
- DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 7 8700F +RTX 4060/5060/4070/5070 +16-32GB DDR5! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Apple M4 Mac Mini 256GG, 16GB Eladó
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- MacBook Air 15 M3 8 / 256GB dobozos 12 hónap garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i7-2760QM I 8GB I 256SSD I Nvidia I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest