- Akciófigyelő: Árkedvezménnyel indít a Watch GT 6
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Yettel topik
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
-
Mobilarena
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
mano42
aktív tag
Látom egyre többen osztják a véleményemet miszerint az osmc fürgébb, stabilabb mint az openelec annak ellenére, hogy én még az alfával próbáltam az osmc-t. Én is ilyesmikkel szívtam openelec alatt, hogy akadozott bizonyos mkv ami még a régi 512 megás pi-n is jól ment raspbmc-vel. Akinek meg nem tetszik a felülete (nekem sem tetszik) az meg egyszerüen letölt rá egy másik skint, esetleg az alap confulence-l használja, 10 másodperc az egész. Nekem az alfa4-el sem volt problémám és most az rc-vel sincs.
Az sem igaz, hogy az osmc nem támogatja a wirelesst, az talán igen, hogy nem minden adaptert támogat, én ilyesmivel póbáltam, és tökéletesen működik. Utólag, kész rendszerre szúrtam fel, az osmc configgal aktiváltam a wirelesst, ráálltam a ruterre, ennyi volt.
Xbiant nem próbáltam, tehát nem tudom hasonlítani, minősíteni, egyszer ráveszem magam, de hát a kényelem nagy úr, ameddig az osmc stabilan megy halogatom a próbát.
HDMI-cec -t pcről is meg lehet oldani, link, a linux alapból felismeri, windowshoz kellenek driverek hozzá, de mivel az adapter drágább mint a raspberry, sok értelmét nem látom. (nem értem ez miért nem alap funkció egy párszáz dolláros vidokártyánál legalább.)
Kodit irányítani pcről a legegyszerübb , hogy böngészőbe beírod a raspberry ip-jét és betöltődik a kodi webadmin felülete. (ha kodiból engedélyezve van).
Új hozzászólás Aktív témák
- Gumi és felni topik
- Kuponkunyeráló
- Akciófigyelő: Árkedvezménnyel indít a Watch GT 6
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- World of Tanks - OFF topic
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Linux kezdőknek
- Trollok komolyan
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- Eladó Konfig I9 9900K 16GB DDR4 1TB SSD RTX3060Ti 8GB!
- Újszerű, igényes épített gép: Ryzen 5 5600, 32GB, RTX 3060Ti, 1TB SSD
- Asztali PC , i7 12700e , RX 6700 XT 12GB , 32GB RAM , 512GB NVME , 1TB HDD
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 512 SSD!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6600XT / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- Általános igazgatóhelyettes tábla üvegből eladó
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen / Elitedesk 800 G4 /Win11- Számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650M R5 7500F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Kolink Observatory RGB A-Data 750W
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest