- iPhone topik
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Apple Watch
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
-
Mobilarena
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
pchris
tag
válasz
zsolt_64
üzenetére
Azt nem írta, hogy a vegyszert adagoló automata eladásra méri ki az anyagot. Szerintem cégen belül váltanák ki a dolgozóknak kiadható előre bekevert vegyszereket töményebb anyagból (elvileg olcsóbban) dolgozó, a felhasználást nevesítetten rögzítő készülékkel. A feleségem dolgozott olyan szállodában, ahol a Henkel vegyszereit egy ilyen automatából vételezhette a dolgozó. És ugye ott is elengedhetetlen a beazonosítás.
-
pchris
tag
Eleve telefonnal próbáltam, olyannal, ami ha van lehetősége (a töltő is engedi) 2A-t is felvesz. Az RPI nálam csak magában szalad, semmi sincs rákötve (pendrive, hdd...) így még az 1,3A is bőven sok lenne neki. A nagyobb gondom a feszültség miatt van vele. Azért adja a kis villám jelet a sarokba. Mindegy is, mert töltőt cserélt a telefonommal. 1500Ft-os kis vackot nem viszek vissza, ha egyébként másra meg jól használható.
-
pchris
tag
-
pchris
tag
válasz
schferenc77
üzenetére
Vegyél valami ilyesmit:
link
Egyszrűbb. és erre találták ki. -
pchris
tag
válasz
Sirjames73
üzenetére
Köszönöm!
-
pchris
tag
válasz
Sirjames73
üzenetére
Közvetlenül tőlük rendelted vagy valamelyik viszonteladójuktól? Ha Thaiföldről jött így együtt minden (board, ház táv), megakadt-e a vámon? Nagyon szemezek vele, mert ez az egyetlen teljes értékű megoldás, amit eddig találtam. Bár tény, hogy nem egy gyorsan megtérülő befektetés 2W-os fogyasztás mellett...
-
pchris
tag
Sziasztok!
Nemrég vettem itt hardveraprón egy rpi 3-ast. Ez az első raspberrym. OSMC és LE telepítését gond nélkül megoldotta nekem a Noobs.
Ami elsőre nekem furcsa volt ezen az eszközön a ki/bekapcsolás kvázi hiánya. Tudom... Mehet 7/24-ben az elenyésző fogyasztása mellett, de érdekelne, hogy mégis milyen megoldásokat használnak mások. Távirányítható megoldás érdekelne elsősorban, vagy egy hardveres gomb a készüléknél, de ez esetben elvárnám, hogy szoftveresen is állítsa le a készüléket. Találtam egy ilyet. Ez az én olvasatomban minden feltétlemnek megfelelne. Használja-e valaki itt ezt a megoldást? Illetve próbálkoztam egy ilyennel is, de sajnos ha ezen keresztül táplálom meg a készüléket, akkor egy kis sárga villám jelet biggyeszt a jobb felső sarokba a raspberry a tv-n. Az álmoskönyv (jelen esetben google) szerint ez nem jelent jót, ráadásul nem is stabil, néha random kikapcsol...
Más ötlet esetleg?Üdv
Új hozzászólás Aktív témák
- Szupergyors Core i7 7700 FSC P757 TOWER SSD PC 4X4.0Ghz 16Gb DDR4 512Gb SSD DVD WIN11 1Év GARANCIA!
- Eladó Konfig Ryzen 5 5500 32GB DDR4 1TB SSD RX5700XT 8GB!
- Asus PN40 passzív hűtésű minipc: Celeron N4000, HDMI, mDP, VGA, LAN, USB 3.1, USB-C, Wifi, BT, VESA
- Dell OptiPlex 3010 MT , i3-3240, 8Gb RAM, 256GB SSD- KIS HIBÁS!!
- Dell Optiplex 3080 micro, i3-10105T (4 mag, 8 szál), 8GB RAM, 256GB SSD, Bővíthető
- Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3315, 90% Akkumulátor
- Xiaomi 15 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3415 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

wassermann