- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Google Pixel topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- One mobilszolgáltatások
- Magisk
- Poco M3 - felújított állomás
- Honor Magic V2 - origami
-
Mobilarena
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
pchris
tag
válasz
zsolt_64 #34840 üzenetére
Azt nem írta, hogy a vegyszert adagoló automata eladásra méri ki az anyagot. Szerintem cégen belül váltanák ki a dolgozóknak kiadható előre bekevert vegyszereket töményebb anyagból (elvileg olcsóbban) dolgozó, a felhasználást nevesítetten rögzítő készülékkel. A feleségem dolgozott olyan szállodában, ahol a Henkel vegyszereit egy ilyen automatából vételezhette a dolgozó. És ugye ott is elengedhetetlen a beazonosítás.
-
pchris
tag
Eleve telefonnal próbáltam, olyannal, ami ha van lehetősége (a töltő is engedi) 2A-t is felvesz. Az RPI nálam csak magában szalad, semmi sincs rákötve (pendrive, hdd...) így még az 1,3A is bőven sok lenne neki. A nagyobb gondom a feszültség miatt van vele. Azért adja a kis villám jelet a sarokba. Mindegy is, mert töltőt cserélt a telefonommal. 1500Ft-os kis vackot nem viszek vissza, ha egyébként másra meg jól használható.
-
pchris
tag
-
pchris
tag
válasz
schferenc77 #25066 üzenetére
Vegyél valami ilyesmit:
link
Egyszrűbb. és erre találták ki. -
pchris
tag
válasz
Sirjames73 #25018 üzenetére
Köszönöm!
-
pchris
tag
válasz
Sirjames73 #25011 üzenetére
Közvetlenül tőlük rendelted vagy valamelyik viszonteladójuktól? Ha Thaiföldről jött így együtt minden (board, ház táv), megakadt-e a vámon? Nagyon szemezek vele, mert ez az egyetlen teljes értékű megoldás, amit eddig találtam. Bár tény, hogy nem egy gyorsan megtérülő befektetés 2W-os fogyasztás mellett...
-
pchris
tag
Sziasztok!
Nemrég vettem itt hardveraprón egy rpi 3-ast. Ez az első raspberrym. OSMC és LE telepítését gond nélkül megoldotta nekem a Noobs.
Ami elsőre nekem furcsa volt ezen az eszközön a ki/bekapcsolás kvázi hiánya. Tudom... Mehet 7/24-ben az elenyésző fogyasztása mellett, de érdekelne, hogy mégis milyen megoldásokat használnak mások. Távirányítható megoldás érdekelne elsősorban, vagy egy hardveres gomb a készüléknél, de ez esetben elvárnám, hogy szoftveresen is állítsa le a készüléket. Találtam egy ilyet. Ez az én olvasatomban minden feltétlemnek megfelelne. Használja-e valaki itt ezt a megoldást? Illetve próbálkoztam egy ilyennel is, de sajnos ha ezen keresztül táplálom meg a készüléket, akkor egy kis sárga villám jelet biggyeszt a jobb felső sarokba a raspberry a tv-n. Az álmoskönyv (jelen esetben google) szerint ez nem jelent jót, ráadásul nem is stabil, néha random kikapcsol...
Más ötlet esetleg?Üdv
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nintendo Switch 2
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- sziku69: Szólánc.
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen notebookot vegyek?
- SD-kártyát vennél? Ezért ne csak a GB-ot nézd! – Tech Percek #9
- Stellar Blade
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 5 5500 - GTX 1080Ti 11Gb - MSI B450 Max
- Gamer Gép - MSI PRO H610M, Intel I7 12700KF, 32GB DDR4, RTX 4070 12GB , 4 TB M.2 SSD, 550W
- Gamer Gép - ASUS TUF B660, Intel I9 14900K, 32GB DDR4, RTX 4070 SUPER , 4 TB M.2 SSD, 550W
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Gamer Gép - MSI Z490, Intel I7 10700, 32GB DDR4, RTX 3060 Ti 8GB , 1 TB M.2 SSD, Gigabyte 450W
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest