- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Nem lett arányos a fogyókúra
-
Mobilarena
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
retesz147
addikt
Sziasztok!
Kérdessel fordulnék hozzátok.
Volumio-ról szertnék érdeklődni.
Tudja azt, ha rákötöm jack-el egy hangcuccra, akkor arra a házban lévő összes eszközről (laptopok, tabletek, android teló, iphone, macbook... ) tudok "küldeni" zenét?
Ez a zene lehet Spotify, Youtube, telón lévő zene, pc-n lévő hangfájl, netrádió?
Ha jól látom, pluginokat kell aktiválni, de ezek jól és megbízhatóan működnek?
Ismerősnek kellene.
Amolyan iEast cucc kellene. Vagy ne szórakozzunk és rögtön iEast?Köszönöm szépen!
-
retesz147
addikt
Sziasztok!
Kérdéssel fordulnék hozzátok.
Digi 1000-es net, amit egy xiaomi MI3G router fogad, melyre USB3-on egy külső HDD van ráakasztva, melyen transmission fut elég sok torrentel 100+. Ezeket a torrenteket két KODI-s lejátszóval LAN-on elérem, full HD-ig nincs is gond, fut szépen minden (nem is kell több, nincs jobb TV).
A letöltési sebességem transmissionban max 5MB/s-ig tud felmenni. Ez mindig ennyi volt, 100-as nettel is.
Mivel van idehaza rpi3 és rpi4-em is, gondoltam ha már a netem fejlődött, akkor fejleszteném a torrent letöltési sebességem is.
Érdemes egy Raspberry Pi3 vagy Pi4-et megcsinálni külső USB 3-as HDD-vel és levenni a terhet a routerről? Gyorsabb lesz a letöltésem transmissionban és továbbra is kiszolgálja a KODI lejátszókat?
Ha igen merre induljak? Mit tegyek az rpi-re? Indulási löketre volna szükségem, aztán az infókat remélhetőleg összeszedem.
Rég foglalkoztam rpi-vel, kijöttem a kis gyakorlatból.Köszönöm!
-
retesz147
addikt
Sziasztok!
Jövő hét folyamán kapok egy „ajándék” Pi3-at. Annyi vele a gond, hogy semmi nem jár hozzá (se töltő, se sd, semmi)
Kérdésem az lenne, hogy milyen töltőt és microsd kártyát ajánlotok a pi 3-hoz?(nem feltétlen kell gyári, ha van megbízható külföldi is (ebay, ali, bang, stb…))
Amire lenne használva: amolyan TV okosító hdmi-n keresztül (filmek lejátszása, youtube, meg streamekha jól tudom ehhez a KODI bőven elég ), esetleg böngészés, de ez már annyira nem fontos.
Pendriveról és 2,5-ös HDD-ről lennének a filmek lejátszva (töltő tudása miatt írom ezt)Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GAMER PC - RTX 4070 Ti - Ryzen 7 5700x - 32GB DDR4 - 1TB Nvme SSD
- Eladó konfig! Ryzen 7 7800X3D 2TB SSD 64GB DDR5 RX9070XT 16GB!
- Asus Prime B560M-K + i5 11500 + be quiet! + 32 Gb Patriot Viper 3.200 Mhz Beszámitok!
- Eladó Konfig Ryzen 7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX6800XT 16GB!
- 5700x / B550i ITX Aorus / 32GB HyperX / Lianli vízhűtés /1000 SFX-L corsair táp/ 1TB nvme
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Nike Airmax 720 43-as sneaker eladó
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest