- VoLTE/VoWiFi
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Google Pixel topik
- Netfone
-
Mobilarena
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
cibere11
tag
Üdv
Tuya multimode gatewayt tudok csinálni zero2w-ből?
Hőmérő szenzor csak bluetooth képes és meg szeretném nézni távolról is.Köszönöm -
cibere11
tag
Üdv!
Nálam megy egy zero 2w dlnaval a böngésző nem megy de NAS-nak ha sebesség nem számít működik
És most én kérdezek.Rpi4 4gb a két kék usb egy hdd lóg.szépen megy.De ha a maradék ket usbre egy pendriveot dugok meghal a hdd.Miért?próbáltam ssdvel is de egyszerre nem megy a ketto. -
cibere11
tag
Üdv!
Rendeltem egy xiaomi themperature sensort.Bluetoothon kapcsolódik a telefonhoz.Kérdés hogy pi-vel vagy nélküle meg tudom e nézni távolról mobilnetről a szenzor adatait.Köszönöm. -
cibere11
tag
Üdv
Rpi 4 4gb usb bootot szeretnék csak ubuntuval.
Eeprom elvileg a legfrissebb.Pi imagerel ssdre teszem az ubuntut és nem bootol.Berrybootal megy most de jó lenne kártya nélkül. -
cibere11
tag
Üdv!
Rpi4 4gb ubuntu mate.SSD-re akarom költöztetni.Lehetséges? Az eeprom beta már elvileg megvan.Ubuntun nincs sd card copy program.A .dat és .elf fájlokat leszedtem.Gondolom ha at tudnam másolni az sd kártyát az ssd-re és mellé a dat elf fájlokat akkor már menne.SSD-t mire formázzam?Mac-em van.Köszönöm.
-
cibere11
tag
Üdv!
Rp3B szeretném használni a RetroPie ost egy kis 1,44 inches lcd hat kijelzővel.Nem tudom életre kelteni a kis kijelzőt.ST7735S contoller. Kezdő vagyok. -
cibere11
tag
Üdv!
Pi3b hez vettem egy dht11 szenzort.három lába van.Hogy tudom működésre bírni úgy hogy a pi-n van egy erintőkijelző tehát a gpio pontok használtak.Elosztóval menne? -
cibere11
tag
portforward a routereden ezzel probálkozom én is de nem megy.
A pi wifin van.Ami mac a wifire van kapcsolódva http://192.168.0.107:8081/ igy látom is.Telefonról is.De mobilnetről nem megy.
Name:
FTP
<< Application Name
Local IP:
192.168.0.107
<< Computer Name
Protocol:
UDP
External Port:
8081Internal Port:
8081Schedule:
Always Enable
Így állítottam be. -
cibere11
tag
Üdv!
Pi3 bol szeretnék biztonsági kamerát.Sajat hálózaton már elérem a képet De telefonról mobilnetről nem.Hogy lehetne megoldni?Nagyon kezdő vagyok..Köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gamer PC - R5 2600, RX 580 és 16gb RAM + GARANCIA
- HP ProDesk 600 G2 SFF PC, Intel 6. generációs CPU, SSD és RAM nélkül
- Gamer PC - i5 13400f, RX 6700 XT és 16gb RAM
- i5 10500/ RX6600XT/32GB DDR4/ 512GB m.2 alapú konfig/ garancia/ ingyen foxpost
- i7 8700/ 32GB DDR4/ 512GB gen4 SSD/ R5 430 2GBD5/ HP 400G5 SFF/ garancia/ ingyen foxpost
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Csere-Beszámítás! Intel Core I9 14900KS 24Mag-32Szál processzor!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest