Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel topik
- Apple Watch
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Nothing Ear (3) - mikrofonpróba
- Android szakmai topik
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Beni2360
üzenetére
Mióta megvettem a pi2-met, azóta nem bírom felfogni ésszel azt a tervezési koncepciót, amiben kitalálták, hogy a pi-ket microusb csatlakozóaljzaton keresztül fogják táplálni, hogy _bármilyen_ microusb töltővel megtáplálható legyen, de arról nem gondoskodtak, hogy valóban _minden_ töltővel működjön is, ezért inkább vegyük meg a hivatalos rpi tápot. Ha eleve tudták, hogy fából vaskarikát csinálnak, miért nem tettek rá normális szabvány tápcsatlakozót, mint pl. ami a laptopokon, hangszórókon, routereken stb. van?
-
szasanyi
félisten
válasz
Beni2360
üzenetére
Remek, így biztosan beállítás és nem RPi hiba volt. A tápod viszont nem jó... a malnapc ezt adja, talán Te is onnan rendelted. Ezzel van az a jelenség (színes négyzet a jobb felső sarokban) és ugyanezt tapasztaltam ilyen táppal, amit a barátomnak üzemeltem be (Suli KIT-ben ez van).
Én az RS webshopból rendeltem mindent, és azzal az Official Raspberry Pi Power Supply Unit táppal nincs ilyen jelenség.
Én tuti megreklamálnám és cseréltetném! Attól függetlenül, hogy NAS vagy nem, ti. az a táp nem tudja megfelelően teljesíteni azt, amit kellene neki.
Új hozzászólás Aktív témák
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Revolut
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- Brutálisan elszállhat az új PC-s Snapdragon fogyasztása
- OLED TV topic
- Google Pixel topik
- Elektromos autók - motorok
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Apple Watch
- További aktív témák...
- Mini Pc HP ProDesk 600 G2 G3 G4 /// 6-8. gen //// i3 / i5 /// garancia /// Budapest / MPL / Foxpost
- Asztali PC , i5 10400F , RX 5700 XT , 16GB DDR4 , 512GB NVME
- GMKtec K6 Ryzen 7 7840HS 32GB RAM 1TB SSD WIN 11 Pro garancia 2028 októberig, Foxpost az árban
- GAMER PC! i7-12700KF / RTX 3060 Ti / Z690 / 16GB 3200MHz / Z690 / 1TB NVMe / 700w!
- Ryzen 5 3600X Komplett PC 32GB RAM, 1.5TB NVMe SSD, Vízhűtés
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Ultra 2 49mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - AMD Ryzen 5 PRO I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M720s / M920s SFF / i5-8-9. gen/ WIN10-11/számla, garancia
- Apple Imac 21,5 Inch, Late 2015! Intel Core I5 + Intel Iris Pro Graphics. 1TB Háttértár!
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
wassermann