- Google Pixel topik
- Megvan, milyen chipet használ a Pura 80 Ultra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Olcsó Galaxyk telepíthetik a One UI 7-et
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
-
Mobilarena
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Beni2360 #20140 üzenetére
Mióta megvettem a pi2-met, azóta nem bírom felfogni ésszel azt a tervezési koncepciót, amiben kitalálták, hogy a pi-ket microusb csatlakozóaljzaton keresztül fogják táplálni, hogy _bármilyen_ microusb töltővel megtáplálható legyen, de arról nem gondoskodtak, hogy valóban _minden_ töltővel működjön is, ezért inkább vegyük meg a hivatalos rpi tápot. Ha eleve tudták, hogy fából vaskarikát csinálnak, miért nem tettek rá normális szabvány tápcsatlakozót, mint pl. ami a laptopokon, hangszórókon, routereken stb. van?
-
szasanyi
félisten
válasz
Beni2360 #20140 üzenetére
Remek, így biztosan beállítás és nem RPi hiba volt. A tápod viszont nem jó... a malnapc ezt adja, talán Te is onnan rendelted. Ezzel van az a jelenség (színes négyzet a jobb felső sarokban) és ugyanezt tapasztaltam ilyen táppal, amit a barátomnak üzemeltem be (Suli KIT-ben ez van).
Én az RS webshopból rendeltem mindent, és azzal az Official Raspberry Pi Power Supply Unit táppal nincs ilyen jelenség.
Én tuti megreklamálnám és cseréltetném! Attól függetlenül, hogy NAS vagy nem, ti. az a táp nem tudja megfelelően teljesíteni azt, amit kellene neki.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Nintendo Switch 2
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- E-roller topik
- Google Pixel topik
- Dark Souls sorozat
- További aktív témák...
- Zebra ZP505 EPL - Hőpapíros címkenyomtató
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 MAX 36GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest