Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- A Dreame megmutatta, hogy valójában mekkora - porszívótól az autóig - CES
- Nem engedi el a 128 GB-ot a Google
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xmodule
őstag
Farnell vissza küldte a kartyamra a penzt. Mivel, hogy az törtent még marcius elejen jelentkeztem egy ilyen kis szerkezetre. Meg kellet adni a kartya adatokat akkor még paypal nem volt. Aztan megadtam en hulye. Erre julius elejen jön egy mail hogy penzt levontak elkuldtek az akkor regisztralt cimre. Vissza irtam nekik hogy nem lesz jo mert onnan pont par hete költöztem el cirka 600km meg kulönben is hogy gondoljak ezt hogy 3 honap utan se szo se beszed vonnak pezt es kuldik is. elöbb talan egy emlekztetö vagy egy jovahagyas hogy meg tenyleg akarom e. na aztan irtam en nekik egy szep kis levelet. Aztan tegnap vissza utaltak a penzt kereken. Ettul fuggetlenul van nekem egy raspym masik eladotol.
Új hozzászólás Aktív témák
- CES 2026: a hatékonyabb szellőztetésre gyúr a Phanteks többkamrás háza
- LG LCD és LED TV-k
- OLED TV topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Az elmúlt 30 év legjobb processzorai
- EA Sports WRC '23
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- VR topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Eladó Konfig Intel Core Ultra 7 265KF 32GB DDR5 2TB SSD RTX5070Ti 16GB O11 EVO Lamborghini!
- Eladó 2db Intel Xeon Gold 6154 18mag/32szál 3.0GHz LGA3647
- Eladó Konfig I5 12400F 32GB DDR4 500GB SSD 512GB HDD RTX5060 8GB!
- 8. generácios HP mini PC - windows 11 kompatibilis
- Apple iMac 24" Blue! M3 / 16GB RAM / 512GB SSD!
- 100/100% 500GB SSHD - több db - 2,5"
- Hp Prodesk 600 G4/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen / Elitedesk 800 G4 /Win11- Számla, garancia
- Sony PS3/PS4/PS5 és kézikonzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Minden szoftver mellé teljesen audit és NIS2 biztos, jogilag hiteles licencigazolást adunk át!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Vivobook S15 K3502ZA 15 notebook - i5 12500H 24GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe IGP
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
wassermann