Hirdetés
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Utolérné riválisait a Vivo akkumulátorban
- iPhone topik
- Amazfit Helio Strap – képernyőmentesen
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- MIUI / HyperOS topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
-
Mobilarena
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
rekop
senior tag
válasz
WolfLenny
üzenetére
Mini M8S de ez már nem is kapható szerintem. Ha ilyesmit szeretnél van külön topikja ezeknek a boxoknak ott tudnak tanácsot adni.
Egyet én is biztosan tudok, ha 4K lejátszás is szóba jöhet LAN-on keresztül, csak gigabites csatlakozóval rendelkező lejátszót keress, mert a 100-as sajnos sok esetben kevés lesz.
-
azbest
félisten
válasz
WolfLenny
üzenetére
fdh.hu (farnel termékkóddal lehet hozzáadni a kosárhoz) rendeléssel 10 717+áfa, ha vidéki vagy akkor a kiszállítás 1500+áfa.
A két amperes táp is br 3 eft körül van náluk.
Nemrég rendeltem tőlük pi2 + hivatalos dizájnos ház + 2A táp cumókat és ez br 20eft + szállításra jött ki.Az hu.rs-online.com is jó árakat szokott írni, ott 2eft + áfa a szállítás, ha jól tudom.
Ők a nagykerek, szóval nehezen mennek alájuk a kisebb boltok.
Kitek esetén érdemes a málnaécé és rpibolt oldalát is megnézni. Csak magában a pi2 drágább náluk, mint az fdh-nál.
Türelmesek egyszerűbb házat ebay-ről 600ft -tól felfelé is találnak már. 8GB -os sandisk kártya pedig $4.49
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Arc Raiders
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Utolérné riválisait a Vivo akkumulátorban
- További aktív témák...
- RAKTÁRKISÖPRÉS! Eladó szerverek!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 0% THM 4 havi részlet beszámítás! RX 9060 XT / 9070 / 9070 XT videokártyák készletről KAMATMENTESEN
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman T4 Plus A-data 600W
- HP Z-Book G3 ! Csere-Beszámítás! I7 6820HQ / Nvidia Quadro M1000M 2GB / 16Gb DDR4 ! Új Akksi!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

wassermann