Hirdetés
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Fotók, videók mobillal
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- VoLTE/VoWiFi
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 17 - alap
-
Mobilarena
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Petyás
üzenetére
Ha elfogadsz egy tanácsot: éveken keresztül, ha elutaztam valahova, mindent lefényképeztem, amit lehetett. Így sem akkor nem láttam semmit a saját szememmel (csak mindent a keresőn keresztül), sem itthon. Ma már mindent ott és akkor nézek meg, ahol éppen vagyok. És sz.rok a fotókra. Tegyél te is így. Akkor elég lesz 1db memória kártya is.

-
cigam
titán
válasz
Petyás
üzenetére
De ugye azt tudod, hogy már készen is kapható ilyen, eszköz? pl. az Asus megoldása nyaraláshoz ideális. Nagy kapacitás, 1 gombnyomásra lementi az SD kártya tartalmát, mérsékelten vízálló, több órát megy akkumulátorról, WiFi-n keresztül is eléred mint egy NAS-t.
-
cinemazealot
addikt
válasz
Petyás
üzenetére
Majdnem. Én nem Y kábelre gondoltam, hanem egy olyan USB HUB-ra, amihez jár egy külső tápegység is, így a ráakasztott eszközök nem a telefonod OTG-jén keresztül kapják a táplálást, hanem a HUB saját tápjáról. Például ilyen.
A dolog szépséghibája, hogy jóllehet ez több USB portot kölcsönöz a telefonodnak, emlékeim szerint a Meizu m1 note-ommal egyszerre több eszközt nem tudtam róla kezelni. Tehát pl. egy másik kártyaolvasóról HDD-re másolni nem tudtam, csak a telefonról az egyetlen látható eszközre vagy vissza. De egészen biztos, hogy ez a telefonom limitációja volt, nem a HUB-é.
-
azbest
félisten
válasz
Petyás
üzenetére
Esetleg külső tápos y kábel, amivel egy powerbank / fali töltő segítségével etetheted a merevlemezedet. És így a telefonba bedughatod. Ha olyan fájlrendszer van a merevlemezen, amit a telefon ismer és a telefon is otg képes, akkor esetleg működhet. Persze nem csak úgy kihúzni másolás után, hanem a telefon menüjében lecsatolni.

(#26338) cinemazealot
megelőztél, +1
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- RTX 5070 + i5-14600K 32Gb ram GAMER PC + 27 144Hz MONITOR AJÁNDÉK
- Rackszekrény - APC NetShelter SX 48U, Fekete, 2258H x 600W x 1070D mm TAA
- Új Fehér Gamer Gép - ASRock X870, Ryzen 7 9800X3D, 64GB DDR5, RX 9070 XT 16GB, 1TB SSD, 1000W
- Intel Xeon E3-1265L v3 (4 mag / 8 szál / 45W ) // 32 GB DDR3 (4X8GB) // ASRock Z97M Anniversary
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 8700F 64GB DDR5 1TB SSD RX 7800 XT 16GB Montech XR TG FSP 750W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ProArt RTX 4060 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB White-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4389, 100% Akksi
- HIBÁS ÉRINTÉS NEM MEGY Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB RAM 256GB SSD 5G LTE szép állapot
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

wassermann