-
Mobilarena
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
Voltam #48493 üzenetére
Amit linkeltem az nálam működött, de a lényeg, hogy kapcsold be a titkosítást, és akkor a saját konténerébe fog menteni.
Amikor megakad meg kellene a pontos hibaüzenet, ill. a Konzol-ra rákukkantani, hogy mire panaszkodik, pontosan mi nem tetszik neki. Vagy a samba naplójába belenézni, onnan is kiderülhet ha hibás a beállítás.
A bétázás is okozhat gondot. Egyáltalán Apple gépen futtatod, vagy valami mezei PC-n?
A géped topikjában több segítséget kaphatsz. -
-
válasz
Voltam #48486 üzenetére
Gondolom kinyúlik attól, hogy olyan fájlokat akar létrehoz vagy olyan attribútumot beállítani, amit a samba megosztás alapból nem tud. Ezért jobb, ha egy általa létrehozott konténerbe ment mindent. Ezt úgy tudod elérni, hogy bekapcsolod a titkosítást. Ilyenkor nem fog beleütközni a szamba megosztás korlátaiba. Csak egyetlen fájlt fogsz látni: Voltam Air.sparsebundle
Ezt a macOS, fel tudja csatolni a jelszó megadása után, és úgy kezeli mint egy HFS-re formázott lemezt. Ide fogja menteni amit beállítottál a TM-nek. -
cog777
őstag
válasz
Voltam #47306 üzenetére
rclone a google drive-ot csatolja fel. IPhone-nak van ios google photos kliense, az intezi a felszinkronizalast. Tehat nem kozvetlenul kotod ossze a telefont es a pi-t.
Valahogy igy:
telefon -> google felho -> (rclone) pi
Nekem pCloud-al mukodik. A tobbit nem ismerem amiket irtal. -
válasz
Voltam #47296 üzenetére
A legegyszerübb a Takeout.
Amit bepippantasz, azt letölti. Pl. a Fotókat is.
Esetleg a gphotos-sync is megér egy misét, de mivel a Google folyamatosan variál, korlátoz, van 1-2 hiányossága.
-
cog777
őstag
válasz
Voltam #47296 üzenetére
rclone-t ismerem, kezel tobb tucat felhoszolgaltatot, google fotokat kulon megemlitik.
Felcsatolod, majd lemasolod valahova a kepeket.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Magisk
- Melyik tápegységet vegyem?
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- alza vélemények - tapasztalatok
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- iMac 2020 27" Mac OS 26 natívan! i7-10700K, 40GB RAM, 5500 XT 8 GB 512 GB SSD, garanciával!
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +RTX 5070 +Új 16-32GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- GIGABYTE Z390 M Alaplap + Intel Core i7-9700K + Be Quiet! SHADOW ROCK 2
- i5-13600KF, RX 9070, DDR5 32GB, 1 TB M.2, Fractal North TG és sok garancia
- Lian Li 011Dynamic Evo/RTX4070Super Eagle OC/Intel Core i5-14600K/DDR5 G.Skill Trident Rgb 6000MHz
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Xiaomi 13T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H330 RAID v ZFS
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest