- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Mobil flották
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
PistiSan
addikt
Igazad lehet, millió dologra lehet majd használni.
Már látom a lelki szemeim előtt, emberek járkálnak az utcán, hallgatják az iphon-ról, mp3/4 lejátszójukról a zenét, és akkor jövök én! Raspberry felvarrva a kabátomra, közvetlen alatt a 4 elemes tápellátás, az SD kártyán ott a zene, az usb-n egy egér fog lógni, ball klikk előző szám, jobb klikk következő szám, görgővel hangerőt állítok.
-
Kommy
veterán
Igen ezt énis megkaptam, de nem tudtam értelmezni mire gondolnak.
Viszont elég fura, mert a visszaigazolásban 1 darab van mint rendelt mennyiség (mint ahogy erről kaptam is egy mailt, hogy csak 1 rendelhető), de ha megnézem az oldaon a rendelésemet akkor még mindig 2 a megrendelt mennyiség. Na majd kiderül, hogy mi lesz -
Kommy
veterán
ugyan ez az enyém is, de ez itteni idő szerint 9:18-kor volt 4 percel az enyém után.
Remélem arra meg is érkezik, de nem jött be amit szerettem volna, hogy segítek valakinek akinek nem sikerült, mert hiába adtam le kettőre a rendelést itt már csak 1 szerepel, de az oldalon még 2-t ír.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Windows Insider Program
- Jelszókezelők
- Milyen routert?
- Xbox Series X|S
- LEGO klub
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Új szintre emeli a csalók elleni védelmet a Battlefield 6
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A620M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 XT 16GB ZALMAN I3 NEO Gigabyte 750W
- Lenovo T14 Thinkpad G2 FHD IPS i5-1145G7 vPro 4.4Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Megkímélt állapotban lévő Xiaomi 12T Pro 8/256GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest