- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor 200 Pro - mobilportré
- One mobilszolgáltatások
- Két nap múlva itt a Xiaomi 17, van egy pár hivatalos fotó is róla
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Mobil flották
- Lehetetlenül vékony és hihetetlenül kemény (fotó)
- Meglepetés az iPhone Air hajlítópróbáján
-
Mobilarena
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
PistiSan
addikt
Igazad lehet, millió dologra lehet majd használni.
Már látom a lelki szemeim előtt, emberek járkálnak az utcán, hallgatják az iphon-ról, mp3/4 lejátszójukról a zenét, és akkor jövök én! Raspberry felvarrva a kabátomra, közvetlen alatt a 4 elemes tápellátás, az SD kártyán ott a zene, az usb-n egy egér fog lógni, ball klikk előző szám, jobb klikk következő szám, görgővel hangerőt állítok.
-
Kommy
veterán
Igen ezt énis megkaptam, de nem tudtam értelmezni mire gondolnak.
Viszont elég fura, mert a visszaigazolásban 1 darab van mint rendelt mennyiség (mint ahogy erről kaptam is egy mailt, hogy csak 1 rendelhető), de ha megnézem az oldaon a rendelésemet akkor még mindig 2 a megrendelt mennyiség. Na majd kiderül, hogy mi lesz -
Kommy
veterán
ugyan ez az enyém is, de ez itteni idő szerint 9:18-kor volt 4 percel az enyém után.
Remélem arra meg is érkezik, de nem jött be amit szerettem volna, hogy segítek valakinek akinek nem sikerült, mert hiába adtam le kettőre a rendelést itt már csak 1 szerepel, de az oldalon még 2-t ír.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Elemlámpa, zseblámpa
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Honor 200 Pro - mobilportré
- További aktív témák...
- Asus ProArt Gamer PC Intel Core i7 14700HX/RTX 4080 Super/64GB RAM/4TB SSD konfig eladó jó áron
- AMD RYZEN 3 - 5 / DDR4 / NVME SSD / HDMI / Normál magas vga is rakhato bele , nem SFF méret
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 12700E / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1 TB SSD
- Apple Mac mini M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD 1 év garancia
- Gamer gép vagy bármire! I9/RTX5070/64gbDDR5/2TB SSD/Blu-Ray író
- PS Plus előfizetések kedvező áron
- ASUS TUF Dash F15 - 15.6"FHD 144Hz - i7-11370H - 16GB - 1,5TB SSD - RTX 3060 6GB - Win11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3438, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3253,100% Akkumulá
- FRISSÍTETT LISTA - Lenovo LOQ / LEGION Pro , Lenovo Yoga Pro (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest