- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Második bétánál jár a One UI 8
- One mobilszolgáltatások
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
-
Mobilarena
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
D@reeo
aktív tag
válasz
zsibvásár #2870 üzenetére
Ha csak XBMC-t futtatok (és sambat) raspbmc-vel, akkor is jelentős változást vehetek észre , tehát akkor is érdemes húzni egy kicsit?
Sajnos mostanában azt tapasztalom, hogy a filmek megakadnak, a samba továbbra is csak 0.3mb/s (NTFS HDD) és így a hálózatról való filmlejátszás sem működik.
Anno, amikor frissítettem a legfrissebb raspbmc-re, nem szagattak a hd filmek, most már igen. Ez lehet az idővel felgyűlt szemét miatt?Szóval röviden: Egy teljesen friss újratelepítés+overclocking jelentős változást hozhatna a film lejátszás szempontjából?
-
válasz
zsibvásár #2688 üzenetére
Ebay-en találtam nekem megfelelő lvds vezérlőt a kijelzőimhez de nincs meg a kellő tudásom hogy fel tudjam programozni és bekötni az ezernyi kábelt megfelelően. [link]
Ilyen kijelzőm van 2db: [link]
Matt 14"-os inverterrel.
Ha valaki nekem megcsinálná akkor odaadnám érte az egyik kijelzőt.
Viszont akkor ebből nem lesz tablet, túl nagy fogyasztású. -
válasz
zsibvásár #2683 üzenetére
Kezdetnek nem rossz, de ennyit én nem adok ki rá (ez konkrétan egy tablet ára). Ebayen ennyiből össze lehet rakni külön is a dolgokat. (max felprogramozni nehezebb)
Sima Tn panelos elég lenne negyed ennyiért DSI csatival, nem ökörködi hdmi-vel. Remélem előbb utóbb lesz hozzá.
-
válasz
zsibvásár #2494 üzenetére
Hát ezek sajna nem jók. 2" kevés, netbook lesz belőle tehát kell a legalább 7"
Találtam egy ilyent: [link] még ez is kicsit sok, meg fölösleges dsub, audió, osd meg minden ökörség
Valami olyasmi kellene hogy kijelző meg a lehető legkisebb vezérlő amin csak HDMI van és semmi más. Soha többet kompozit, c64 időszakban jó volt csak mai géphez netezni gáz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OLED monitor topik
- Riasztó topik
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Tőzsde és gazdaság
- Futás, futópályák
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Filmvilág
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- Lian Li 011Dynamic Evo/RTX4070Super Eagle OC/Intel Core i5-14600K/DDR5 G.Skill Trident Rgb 6000MHz
- MSI MPG Z390 GAMING EDGE AC Alaplap + Intel Core i7-8700K
- Kezdő Gaming PC - MSI 390, i7 8700K, RX Vega 56, 16 GB RAM
- GIGABYTE Z390 M Alaplap + Intel Core i7-9700K + Be Quiet! SHADOW ROCK 2
- MSI Z590-A PRO Alaplap + Intel Core i5-10600KF
- BESZÁMÍTÁS! MSI X470 R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD ROG STRIX RTX 2080 Super 8GB Rampage SHIVA 650W
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 730W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest