Hirdetés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Flip6 - színt lép
- Android Autót minden mobilra!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tvamos
nagyúr
válasz
smallmer
üzenetére
Annyit mint egy ugyan olyan processzoros mobiltelefon. Tehat ebben Samsung Exynos5422 van, tehat mint egy Samsung Galaxy S5. Szodaval elmegy szerintem. (A Raspberry szerintem semennyire nem jo. Latod, ez 4xARM Cortex A15 2GHZ-en.)
Amugy, persze, egy desktop performance-t meg sem kozelit. (En ugy sejtem, hogy itt inkabb a RAM miatt, mert a 2GB keves.) -
azbest
félisten
válasz
smallmer
üzenetére
180 dolcsi + szállítás + áfa [link]
8 mag, azon sincsen natív sata és a lan is ugyanoyan usb-s smsc chipre épül, mint a raspberryben.A banana natív satája előny lehet, ha merevlemez intenzív feladatra használod. Egyszer jó lenne látni valami korrekt összehasonlítást ezekről, csak ritka hogy valakinek többféle is legyen.
A 4 magos pi-t is kaphat egy esélyt, sokat számít, hogy már nem kevés a procija.
-
lord.lakli
őstag
válasz
smallmer
üzenetére
Saját tapasztalataimat csak Pi2-vel tudom. Torrentre, filmnézésre és backupra használom. Netem csak 10Mb/s-es, ahhoz bőven elég Pi2. A lejátszáshoz is jó. A winyó USB-n van rákötve. Másolásnál 11MB/s körül megy.
Előtte B rev 2-t használtam. Ha egy mezei divx-et néztem és közben másoltam róla (ami max 4MB/s volt), akkor a film akadozott. Most nincs semmi ilyen gondom. -
oba
addikt
válasz
smallmer
üzenetére
ezt én is kérdeztem a másik topikban de még nem jött válasz
szerintem banana pi jobb tekintve hogy gigabites a lan port... pláne ha satan dugsz rá egy ssdt akkor az usb portot sem terheled... bár nem tudom hogy egy vezérlőn osztozik e banánon az usb és ethernet mint a málnán
ha igen akkor a satas megoldás mindenképp megoldás lehetmost én is egy banános pitére gyűjtök, csak az allwinner cpu tart vissza egy picit...
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- The Game Awards 2025 - Íme a jelöltek listája
- Assetto Corsa Rally
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Androidos tablet topic
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- Mini Pc HP ProDesk 600 G2 G3 G4 /// 6-8. gen //// i3 / i5 /// garancia /// Budapest / MPL / Foxpost
- Asztali PC , i5 10400F , RX 5700 XT , 16GB DDR4 , 512GB NVME
- GMKtec K6 Ryzen 7 7840HS 32GB RAM 1TB SSD WIN 11 Pro garancia 2028 októberig, Foxpost az árban
- GAMER PC! i7-12700KF / RTX 3060 Ti / Z690 / 16GB 3200MHz / Z690 / 1TB NVMe / 700w!
- Ryzen 5 3600X Komplett PC 32GB RAM, 1.5TB NVMe SSD, Vízhűtés
- AKCIÓ! Acer KG241QSbiip 24 165Hz TN FHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! HP Victus Gaming 16-S0017NH 16 notebook - R5 7640HS 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4050 6GB WIN1
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3818, 100% Akksi
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3310, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

ha igen akkor a satas megoldás mindenképp megoldás lehet

wassermann