- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Note10 és Note10+ duplateszt
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- További kavarás a Pixel 10-ek körül
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Magisk
-
Mobilarena
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Murdock1981
tag
válasz
balaaazs #41366 üzenetére
3b+-t használok erre és még sok másra és elég a teljesítménye (1 giga ram és usb 2.0). Megosztásra van Samba, ftp, mini dlna és ami szerintem a legjobb:plex.
Hűtés: hűtő borda szettet raktam rá, plussz van egy 6centis venti, ami 5 voltot kap, így hangtalan és 40-45 fok között tartja a pi-t, esetleges plex transzkódolásnál megy 50 fok felé kicsivel. -
Zozzer888
addikt
válasz
balaaazs #27247 üzenetére
RP2:
Nekem egy desktop rendszerrel van felrakva, onnan indítom a KODI-t. Transmission így tud a háttérbe futni, sőt még netezni is lehet róla. Youtubeot Kodi alól intézem.
Netezni amúgy nem olyan vész vele, sokkal inkább alkalmas rá, mint a netbookom
(Na jó...ha nem is sokkal inkább, de legalább annyira)
-
-
válasz
balaaazs #19345 üzenetére
Már hogy ne tudnál róla/rá másolni. Nemrég linkeltem, hogy le és fel is megvan a 10MB/s sebesség, vagyis a 100-as hálókártya megy mint a szélvész.
xxlongikaxx
A torrentezés "sima liba", a vpn-t nem teljesen értem, nem egyszerübb egy ssh?
Persze a vpn is megoldható, pl. [link] -
collstock
csendes tag
válasz
balaaazs #19334 üzenetére
Szerintem tegyél rá egy HDD-t. Külső HDD-hez át kell írni a config-ot, a belső rack-kel simán megy. Nekem fájl és torrent szerverként működik, teljesen tökéletes. De hálózaton keresztül ne akarj róla másolni... Ahhoz inkább húzd le a vinyót. Letöltésekhez viszont bőven elég az átviteli sebesség, az egész rendszer fogyasztása pedig nevetséges. A pendrive is jó ötlet lehet, de mire elég manapság pl. 64 GB?
-
-
válasz
balaaazs #19114 üzenetére
Ezeket kb már most is tudja, ill a kodi kiegészítők között megtalálod ami kell (vagy nem)
A "kodi" a médialejátszó program amit sok körítéssel kapsz meg. Van konyhakész megoldás, mint az openelec, vagy osmc, de magad is összefaraghatod egy alap linux-ot feltéve, és az igényeid szerint telepítve programokat..ll-kobe
Igen, sokan használják itt is így.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lian Li 011Dynamic Evo/RTX4070Super Eagle OC/Intel Core i5-14600K/DDR5 G.Skill Trident Rgb 6000MHz
- MSI MPG Z390 GAMING EDGE AC Alaplap + Intel Core i7-8700K
- Kezdő Gaming PC - MSI 390, i7 8700K, RX Vega 56, 16 GB RAM
- GIGABYTE Z390 M Alaplap + Intel Core i7-9700K + Be Quiet! SHADOW ROCK 2
- MSI Z590-A PRO Alaplap + Intel Core i5-10600KF
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X250 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest