- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Sokat fejlődött az Amazfit T-Rex
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Tokba kerülnek a Pixel 10 mágnesei
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
PistiSan
addikt
válasz
pacman789 #178 üzenetére
Nem igazán voltam ezzel tisztában hogy is megy, de az a durva hogy a bankban sem tudták hogy mi is kell nekem pontosan! Minden áron visa classicra akartak rábeszélni sokkal drágább számlával....stb. Végül után néztem és mondtam nekem a Visa Electron is elég
szóval ez már el lett indítva, ezen már nem változtatok. Valamit viszont kérdeznék, regeltem a paypal-ra, automatán a nevem úgy töltöttem ki mint magyarban kell! First name-hez a család nevet írtam.
Nem tudom módosítani, a többi adat jól van kitöltve, szerinted ebből lehet gond?
Arra is gondoltam hogy törlöm az accot és újra regelek, még semmilyen bankkártya adatot nem adtam meg rajta.
köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hobby elektronika
- Foxpost
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Óra topik
- VR topik
- Tenisz topic
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- bitpork: MOD Júni 13 Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- További aktív témák...
- Új - Gamer Gép - Gigabyte Z790 EAGLE, Intel i7 13700, 32GB DDR5, RTX 4070, 1 TB M.2 SSD, TT 1000W
- Gamer PC- Rysen 5 3600, Asus Radeon 5700 XT(OC) 8gb VGA,16Gb Hyper x Fury RAM, Coolermaster K500.
- Brutál Gamer PC eladó! 17-12400F/Víz/Asus Tuf 3080 10GB/32GB Ram/1,5TB SSD
- Apple iMAC 24" M3 8/256 Green
- Garis Komplett PC eladó!/4060Ti/5600G/16GB/500GB/ Ertekelesre var
- Samsung Galaxy A52s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 MAX 36GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Olcsó Gamer laptop! MSI Cyborg 15 . I5 12450H / RTX 4050/ 16GB DDR5
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged