Hirdetés
- Két kamerával cserélné az iPhone Air a zakót kapucnis pulcsira
- iPhone topik
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Telefon LEGÁLIS függetlenítése szolgáltatónál
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- MIUI / HyperOS topik
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
McSzaby
őstag
Szóval te egy király vagy?!

Nézelődtem én is. Gagyi 1000 ft.-sat rendeltem is, megjött, de semmit, de tényleg semmit nem csinál. A digitális jelet nem alakítja át analóggá, így cseszhetem. Sem a laposom, sem semmi nem kedveli.
Tudnál nekem segíteni melyik lenne a tuti? 3-4 ezer ft.-ig még adok rá, de többet nem, maga a kis szaros sem ér 10 000 ft.-t

A leírásod alapján ezt néztem. Olcsó, túl olcsó is talán, de ha ez tuti működni fog, akkor yeaah baby van.
Egy másik, amit néztem pedig ez. Kicsit komolyabbnak tűnik, de ha az előző is megfelel a célomra, akkor szeret és béke, veszem az occsó' kínait.

Köszönöm a segítséget!

Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen MS4010
- Új Razer Kraken v4 vezeték nélküli gamer fejhallgató
- Alienware 500HZ AW2524HF 24,5" Monitor 27% ÁFÁS
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Új Dell 13 XPS 9350 WUXGA IPS Nano Ultra5 226V 8mag 16GB 512GB SSD Intel ARC 130V 8GB Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

wassermann