- iPhone topik
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Felrobbant a Pixel Fold Zack Nelson kezében
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
McSzaby
őstag
Szóval te egy király vagy?!
Nézelődtem én is. Gagyi 1000 ft.-sat rendeltem is, megjött, de semmit, de tényleg semmit nem csinál. A digitális jelet nem alakítja át analóggá, így cseszhetem. Sem a laposom, sem semmi nem kedveli.
Tudnál nekem segíteni melyik lenne a tuti? 3-4 ezer ft.-ig még adok rá, de többet nem, maga a kis szaros sem ér 10 000 ft.-t
A leírásod alapján ezt néztem. Olcsó, túl olcsó is talán, de ha ez tuti működni fog, akkor yeaah baby van.
Egy másik, amit néztem pedig ez. Kicsit komolyabbnak tűnik, de ha az előző is megfelel a célomra, akkor szeret és béke, veszem az occsó' kínait.
Köszönöm a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- PlayStation Network (PSN) ajándékkártyák, feltöltőkártyák áron alul!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 64GB 512GB 5500M macbook garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Intel i7-10875H 32GB 512GB Nvidia Quadro RTX 3000 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest