-
Mobilarena
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
harry
veterán
válasz
moli.hu #8153 üzenetére
Ha a notebook cucca rezzenéstelenül megy, simán visz hd streamet stb, ez meg majd kileheli a lelkét, az nekem épp elég ok, hogy hibásnak minősítsem; nem az a rendeltetésszerű használat, hogy ráülök a routerre, hanem hogy tetszőleges helyen használhatom. Persze, ha négy téglafalon át, vagy a kert végéből nem menne, akkor így jártam, de ez egy elég egyszerű felállás, amiben működnie kéne, amit az is bizonyít, hogy egy mezei beépített wifi is üzemképes. Meg amúgy tényleg nem vagyok túl messze.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i3-8130U 8GB 256GB 14" FHD 1 év garancia
- Samsung Galaxy A16 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- OLCSÓBB!!! Dell Latitude Precision XPS Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, Vostro 8-12. gen.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest