Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• azbest

félisten

válasz Razzul #48381 üzenetére

A több amperhez vastagabb kábel kell. Plusz kábelek esetén emarker chipet kell használni 3A felett, bár fix bekötésű kábelnél lehet van engedmény.
    Szóval lehet technikailag szabványos a megfelelő loopholok szerint, nagy mértékben biztos vagyok benne, hogy szándékosan választották ezt a megoldást az elterjedt és támogatottabb helyett, hogy növeljék a bevételeiket. Az átlagember inkább kiteket vesz és a kiegészítőkön lévő árrésük elég vastag.

Ja és igen: a pd 3.0 pps képes adapterek már tudnák adni neki az 5V 5A-t is, de nem pps kézfogást haszál a pi5. Ahogy látom léteznek már átalakítók, pd pps trigger kütyük, amit közbeiktatva működhet normális tápokkal is, de az is plusz eszköz és nem széleskörben elérhető. [link] [link]

Ahogy jönnek ki az újabb Pd szabványt használó eszközök, lesz még több kavar és inkompatibilitás. Például az alzás 100w képes 40AH powerbankom úgy tudja a 100W módot adni, ha közbeiktatok egy donglet, ami a kézfogásban közbe ékelődik. Nélküle csak 60w-ban állapodik meg vele a notim, mert túl okos akar lenni a powebank. És még a bedugás sorrendje is számít, hogy működik vagy nem. Ezt is csak azért tudom, mert a korábbi pd-vel, töltőkkel, kábelekkel kapcsolatos gondjaim miatt vettem egy tc66 diagnosztikai donglet és azon látom milyen értékeket és milyen pd verziót gondolnak.

Új hozzászólás Aktív témák