- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Yettel topik
- Apple iPhone 17 - alap
-
Mobilarena
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
FDAssasin #45716 üzenetére
Pont most küzdök hasonlóval, én egy Zero 2-est szeretnék USB-n keresztül elérni (SSH-val)
Van erről egy video ami alapján próbálkoztam: [link]
De hogy-hogynem kb 2x tudtam beloginolni ilyen módon, (nincs értelmes magyarázatom arra hogy épp akkor miért sikerült) a többi számtalan próbálkozásom során csak odáig jutok, hogy megnyílik az SSH kapcsolat: raspberrypi.local -ként meghívva, azaz kéri a felhasználónevet és jelszót, ám nem fogadja el amit még az alap Raspbian OS telepítésekor megadtam! Csak tudnám, hogy akkor mégis mit vár?A másik érdekesség az volt, amikor beállítottam egyben wifi kapcsolatot is, hogy olyankor a wifi routertől kapott ip címmel és hozzá tartozó account-al be tudtam jelentkezni, az USB-s raspberrypi.local-ban ugyanezzel már nem. Szerk. --> Esetleg gyaníthatóan nem kap ip címet az usb - Windows (11) alatt, ez a gond? De akkor miért nyílik meg az SSH bejelentkezés..
Külföldi fórumokon is olvastam hogy sokaknál problémás ez az egész usb-n keresztüli használat, van itt valakinek esetleg valami 'golyóálló' megoldása?
Új hozzászólás Aktív témák
- M.2-es SSD-ből E1.S-est az Icy Box adapterével
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Androidos tablet topic
- Gran Turismo
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Filmvilág
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- Új 2K Gamer PC Ryzen 5 9600X/RTX 3070 Ti 8Gb/2x8Gb DDR5 6000Mhz/500Gb NVME SSD/2-3Év gari
- Asztali PC , R5 8400F , RTX 3070 , 16GB DDR5 , 512GB NVME , 1TB HDD
- Új Gamer PC Ryzen 5 9600X/RTX 3060 12Gb/2x8Gb DDR5 6000Mhz/500Gb NV3 NVME SSD/2-3Év gari
- Új 4K Gamer PC Ryzen 5 9600X/RX 6900 XT 16Gb/32Gb DDR5 6000Mhz/1Tb NV3 NVME SSD/850 Gold 2-3Év gari
- Új 4K Gamer PC Ryzen 5 9600X/RTX 3080 10Gb/32Gb DDR5 6000Mhz/1Tb NV3 NVME SSD/2-3Év gari
- Creative Sound BlasterX H6 Gamer fejhallgató számlával és garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 745 G6 - Ryzen PRO 5 I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Samsung Galaxy S24+ / GyáriFüggyetlen / 12/256GB / 12Hó Garancia
- Részletre elviheted akár 365 napra Bankmentes , azonnal elérhető ASUS ROG Strix G18 32GB/2TB
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3544
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest