- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
-
Mobilarena
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
sonar
addikt
válasz
BestofJAVA #44977 üzenetére
A közösség nevében felajánlom, hogy ha elküldöd a pi-t meg az sd kártyát én feltelepítem neked úgy ahogy szeretnéd. Sőt le is tesztelem, hogy valóban tudja-e azt amit szeretnél.
Sajnos kicsit az a feeling van mikor fordítva mész fel az autópályára és nem érted, hogy a sok ... miért jön szembe.
-
válasz
Aztakutyamindenit!
Pereld már be légy oly kedves az MSI-t, az ASUS-t, az Intel-t, az AMD-t, mert egyik sem futtatja a NEM HOZZÁ VALÓ szoftvert.
Ez most egy tipikus PEBKAC, szerintem engedd el, és elkönyveljük, hogy legalább beláttad a saját hozzá nem értésedet. -
tvamos
nagyúr
válasz
No, erre a fogyasztovedelmes dologra kivancsi vagyok, hogy mire jutsz, ugyhogy kelek, oszd majd meg! Es ezt szarkazmus nelkul irom.
Új hozzászólás Aktív témák
- SONY LCD és LED TV-k
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nintendo Switch 2
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Hollow Knight
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Formula-1 humoros
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- További aktív témák...
- LENOVO ThinkBook 13s - 13.3" FullHD IPS - i5-10210U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- iKing.Hu - Apple 16 Pro Max - Natural Titanium - Új, kipróbált
- TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 1xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G RJ, HBA330, áfás
- DELL PowerEdge R630 rack szerver barebone - 2xSocket 2011v4 , 24x DDR4 DIMM, H330 RAID, 39369Ft+ÁFA
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest