- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch - időtálló
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Homokféreggel is pózolhatna a OnePlus 15
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- iPhone topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
graffin
csendes tag
Sikerült beszerezni a málnát.
Nem biztos, hogy jó ötlet volt a legnagyobb hóban felsétálni a Gellérthegyre, kiköptem a tüdőm, mire felértem.
Két kérdésem van:
1. ha felteszek egy openelec-et, akkor az alá fel tudok még tenni 1-2 dolgot, ugye? Pl. valami nyomtató szervert, webcam szervert Láma a kérdés, de gondolom ugyanúgy elérhető valami parancssor, ilyesmi.2. Ez már trükkösebb: meg tudom vajon azt csinálni, hogy ha felteszek egy nyomtató szervert, akkor legyen valami trigger, amit tudok figyelni és egy GIPO-n keresztül egy relét vezértelni? Az elképzelés valami olyasmi, hogy ha bekerül valami a print queue-ba, akkor kiadok az egyik GIPO-n egy high-t, mondjuk 2 percig. Persze okosan, szóval minden nyomtatáskor újraindulna a timer. És igy nem kellene bekapcsolni a nyomtatót, nyomtatás előtt bekapcsolna, kinyomtatnám az oldalt, majd magától lekapcsolna.
Ennél mondjuk eggyel gagyibb, de legalább megoldható: csinálok valami alap weblapot, amin lesz 1 gomb, amivel be lehet kapcsolni a nyomtatót.
De a legjobb az lenne, ha lenne olyan nyomtató szerver program, ami egy kicsit jobban konfigurálható és akár arra is képes, hogy valami scriptet meghivjon nyomtatáskor, ilyesmi.
Egyelőre csak a Cup-ot nézegettem, nem tudom, ki használ e mást.Köszönöm, üdv
g
Új hozzászólás Aktív témák
- AliExpress tapasztalatok
- BestBuy topik
- Spórolós topik
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Milyen légkondit a lakásba?
- Fotók, videók mobillal
- LED világítás a lakásban
- OpenWRT topic
- Samsung Galaxy Watch - időtálló
- További aktív témák...
- Mac Studio M1 Max /10C CPU/24C GPU/64GB/1TB 21 hónap garancia
- Asztali PC i5-4460 / GTX 750 Ti / 8GB RAM / 120GB SSD Wi-Fi antennával
- HP Prodesk 600 G5 i5-9500 16GB 256GB 1 év garancia
- HP Prodesk 600 G5 i5-9500 16GB 512GB 1 év garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Apple Watch Series 9 45mm GPS Starlight 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- ÁRCSÖKKENTÉS AlzaPower M7503CA Fast Charge 100W
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go S 32GB/1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3389, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest