- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Elődje legnagyobb hibáját javítja az iPhone 17e
- Nokia N8 - vajon elég lesz-e?
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Picit nagyobb kijelzőt, jóval nagyobb aksit kaphat a Honor 600
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
-
Mobilarena
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Crvsh3R
senior tag
válasz
Dufresne
üzenetére
Szia!
Igaz nem válasz a kérdésedre, de látom neked is a RPi 4 most é905kezett meg és szintén Libreelec-et toltál rá. Nálad LAN-on van WLAN-on keresztül van netre kötve? Ha LAN-on keresztül, akkor nincs gondod boot után a hálózattal? Nálam azonnal hibaüzenettel indít (pillanatra megjelenik a jobb felső sarokban) a KODI bootolás után, hogy valami szervert nem tudott elérni, mintha nem érzéklené a netet. Persze utána megy, de elég zavaró. PINN-nél is ugyanezt tapasztaltam (NOOBS fejlettebb verziója). Nem tudom eldönteni, hogy ez még a RPi 4-nél javítás alatt van vagy kifogtam egy selejtes modellt. RPi 3B-nél nem volt hasonló problémám sem. Próbáltam a "wait for network" kapcsolót is, de ugyanaz a probléma.Egyébként a te kérdésedhez hozzászólva: próbáltam pár 4k-s samplet és nem nagyon vagyok elájulva tőle. Remélem fejlesztenek még rajta, mert azért meg-meg röccen lejátszás közben a 4k-s tartalom, sőt egynél elment a kép és a hang is és csak SSH-n keresztül tudtam a RPi 4-est újraindítani. A korábbi Beelink M18-asom ami csak simán S905-ös procival van felszerelve simán lejátssza az említett fájlokat, holott pont ennek a kiváltására szereztem be a 4-es Pi-t.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gyúrósok ide!
- Mérföldkő a szilárdtest akkuknál: fontos lépést tett a QuantumScape
- VR topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- iPhone topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Le Mans Ultimate
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- Gamer PC i7-3770 / GTX 1060 6GB / 16GB RAM / 720GB SSD + 500GB HDD
- Bontatlan Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) + hűtött VRM-es Z890 alaplap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)!
- AMD RYZEN 3700X MSI RTX 3700Ti 32GB DDR4 3600MHz 250GB M.2 SSD 1.5TB SSD
- I7-4790K, 16Gb Ram, Sapphire RX550 2Gb Videókártya, 480Gb SSD, Komplett Számitógép
- ÚJ CORE I5 12400 GAMER OPTIMUM PC 16-32GB RAM 512GB NVME SSD ASUS GTX 1660 S 6GB DDR6 VGA 2ÉV GAR!
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Sandisk Extreme Portable V2 külső SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- HP Zbook Fury 17 G8 - üzletből, garanciával
- iMac 16,2 i5-5675R 8GB RAM 1TB SSD NEM FUSION DRIVE!!!
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
wassermann