- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Mobil flották
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Magisk
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
PistiSan
addikt
Pont az a helyzet, hogy a leírás alapján ha megsérül az EEPROM, akkor nincs más dolgod mint egy sima SD kártyára felrakni egy letöltött majd kicsomagolt ZIP fájlt, és bekapcsolni a PI-t, és helyre állítja az EEPROMOT.
Én legalábbis ezt olvastam a frissítés leírásánál, szóval szerintem ezt a részét nagyon jól átgondoltan megcsinálták a PI készítői. -
rosejbli
senior tag
Azért ennyire csak nem vészes a helyzet. Gondolom ezeket a frissítéseket is letesztelgetik a foundationnél és csak akkor adják ki.
Természetesen egy microsoft pont beleszarhat, hogy kinek mi baja van egy frissítéstől, mert akkor sem fogják lecserélni őket.Hozzátenném, hogy elég nagy kitartással az eepromot is újra lehet flashelni, viszont ez már elég barkács kategória.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó fullos Asus Tuff PC Plusz Monitor +...
- Gamer Gép - MSI Z490, Intel I7 10700, 32GB DDR4, RTX 3060 Ti 8GB , 1 TB M.2 SSD, Gigabyte 450W
- Gamer Gép - MSI PRO H610M, Intel I7 12700KF, 32GB DDR4, RTX 4070 12GB , 4 TB M.2 SSD, 550W
- HP Omen i7-8700K, GTX 1050Ti 4Gb, WiFi, Bluetooth
- Brutál ERŐMŰ! Lenovo P710 / 2x Xeon E5 (44 mag!) / 256GB DDR4 / 2x 512 SSD / 8TB HDD / ASUS 1660 6GB
- Samsung Galaxy A15, 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 125 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG OLED Televíziók: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest