- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Fenntartható, tartós kiegészítőket mutatott be a Fairphone
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Mobil flották
- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- Magisk
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
-
Mobilarena
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
DonCosta
tag
válasz
DonCosta #26344 üzenetére
Úgy tűnik a Libreeleccel van gond a slideshow esetében. Kipróbáltam egy RPi1 B+ -al is és ugyanaz. Visszatettem egy Openelec-et és simán működik. Sőt a menüben lépkedés is gördülékenyebb.
Itt viszont egy másik dilemmába botlottam: 3 funkcióra van szükségem (többek közt, de most ezekre fókuszálok)
- képek és videók vegyesen slideshow-val működjenek
- Cirrus Logic audio kártyám kiválasztható legyen audio kimenetnél
- Egy időben tudjam kiküldeni a hangot a Cirrus Logic analóg kimenetén és a HDMI-n (pl Dual Audio Build)Ezek közül mindegyiket sikerült valamelyik disztróval megoldanom, de maximum 2 sikerült egyidőben.
Ha valaki tud rá módot, hogy egy működő Openelec verzióba hogy tudom utólag beleszerkeszteni a hangkártyám driverét, hogy felismerje és kiválasztható legyen hangkimenetként, kérem ossza meg. (Jelenleg egy Openelec Dual Audio verzio van fent ahol két különböző kimenetet tudnék beállítani de a hangkártya nem látszik)
-
wassermann
Topikgazda
válasz
Nem azért fekete a kép vetítésnél, mert kevés a videó memória? A config.txt-ben szerkeszd a megfelelő sort vagy az LE-ben állítsd be. Nem tudom hol van konkrétan, mert én mást használok ( a külön indított filmet azért játsza le gond nélkül, mert azt simán tudja a hardveres gyorsítással, mindenféle hókusz-pókusz nélkül)
-
Noxy
veterán
válasz
Ezt viszont megint elfelejtetted közölni:
"Több oka volt annak, hogy új rendszert kellett feltegyek (új hardver amit a régi nem kezelt, tele volt szemetelve a tárhely, hogy már menteni sem tudtam stb...) Azt olvastam, hogy a LE-re érdemes váltani OE helyett. De nem akarok még inkább eltérni a fórum témájától.
Kérlek javasoljatok olyan Kodis oprendszert, ami kezeli a Cirrus Logic Audio kártyát (Rpi) és megbizhatóan működik a kiegészítőkkel is." [link]
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Milyen légkondit a lakásba?
- PlayStation 5
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- AliExpress tapasztalatok
- Fenntartható, tartós kiegészítőket mutatott be a Fairphone
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Honor 200 Pro - mobilportré
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- További aktív témák...
- CHIEFTEC UNC-410S-B-U3-OP Rack ház
- 10gen gamer alap(i5-10400/RX6500XT/SSD/16gb ddr4)
- HP EliteDesk 800 G3 MINI PC (Core i5 / 8GB DDR4 / 256GB SSD / Windows 11) ÁFA-s szla, garancia
- Dell Optiplex 5040 ( Core i5 / 16GB DDR4 /512GB SSD / Windows 11) ÁFA-s szla, garancia
- GAMER PC! Ryzen 5800X / RTX 3080 / 32GB 3200MHz / B550 / 512GB NVMe / 750w! BeszámítOK
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU! 17,3Col! I7 9750H / GTX 1660Ti / 16GB DDR4
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- Bomba ár! Dell Latitude 5420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 5401 - i5-9400H I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Tenda RX2 Pro Wifi6 Router
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest