Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• st3v3np3t3r

nagyúr

válasz cigam #26219 üzenetére

Még nem is lendültem be :)

anno mikor terveztem a váltást sokat olvastam utána, napi szintű használatra nem javasolták sehol asztali gép kiváltására...

Az hogy a debian disztrót sűrűn frissítgetik az jót eleve nem jelent, ha ilyen sűrűn kap frissítést az azt jelenti hogy sok a hiba van benne amit korrigálnak...

Elsőként amit kipróbáltam, ubuntu mate 14.04, ami nem mai disztro...

Mellesleg a raspib3nak nincs gigabites lanja csak 10/100as...max 1gb sdram ramja van,nincs belső tárhelyes verzió...meg drága...
    Orange pi-ből van olyan ami gigabites lannal,2gb gddr3 rammal,16gb emmc belsővel szerelt 33%-al magasabb cpu órajellel használható cpu változata is van, ami nem sokkal drágább mint a raspi3b... Tehát akkor hardveresen miben is gyengébb egy orange pi?

Azbest: azért számold bele azt is hogy itt nagyon senki nem segített senki...senki...érdemben...ez majdnem olyan volt nekem mint ha azt mondták volna egy analfabétának hogy olvassa el a bibliát és mondja el fejből betűről betűre...az armbian fórumál sokkal segítőkészek voltak a userek mint itt.. :) azért na...ha az ember segítséget kér segíteni kéne,nem lehurrogni ahogy most te engem :) én mint kezdő nagyon úgy nézel rám mint aki profi lenne,pedig nem... Valóban voltak gondjaim,de nem az elindításával :) ennyire ne ferdítsd a dolgot...ejnye bejnye... Csúnya fiú :DDD

Amúgy nincs okom panaszra, nem bántam meg, merem ajánlani bárkinek,ne legyetek negatívak és ne alapozzatok egy múltbéli negatív élménynek...az okostelefonoktól is féltek anno az emberek, ma meg már meg se tudnak lenni nélküle...

Új hozzászólás Aktív témák