- iPhone topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- Milyen okostelefont vegyek?
- eSIM, a kártyamentes szabadság
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Google Pixel topik
- Mobil flották
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
st3v3np3t3r
nagyúr
Még nem is lendültem be
anno mikor terveztem a váltást sokat olvastam utána, napi szintű használatra nem javasolták sehol asztali gép kiváltására...
Az hogy a debian disztrót sűrűn frissítgetik az jót eleve nem jelent, ha ilyen sűrűn kap frissítést az azt jelenti hogy sok a hiba van benne amit korrigálnak...
Elsőként amit kipróbáltam, ubuntu mate 14.04, ami nem mai disztro...
Mellesleg a raspib3nak nincs gigabites lanja csak 10/100as...max 1gb sdram ramja van,nincs belső tárhelyes verzió...meg drága...
Orange pi-ből van olyan ami gigabites lannal,2gb gddr3 rammal,16gb emmc belsővel szerelt 33%-al magasabb cpu órajellel használható cpu változata is van, ami nem sokkal drágább mint a raspi3b... Tehát akkor hardveresen miben is gyengébb egy orange pi?Azbest: azért számold bele azt is hogy itt nagyon senki nem segített senki...senki...érdemben...ez majdnem olyan volt nekem mint ha azt mondták volna egy analfabétának hogy olvassa el a bibliát és mondja el fejből betűről betűre...az armbian fórumál sokkal segítőkészek voltak a userek mint itt..
azért na...ha az ember segítséget kér segíteni kéne,nem lehurrogni ahogy most te engem
én mint kezdő nagyon úgy nézel rám mint aki profi lenne,pedig nem... Valóban voltak gondjaim,de nem az elindításával
ennyire ne ferdítsd a dolgot...ejnye bejnye... Csúnya fiú
Amúgy nincs okom panaszra, nem bántam meg, merem ajánlani bárkinek,ne legyetek negatívak és ne alapozzatok egy múltbéli negatív élménynek...az okostelefonoktól is féltek anno az emberek, ma meg már meg se tudnak lenni nélküle...
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Gumi és felni topik
- iPhone topik
- Motoros topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Milyen légkondit a lakásba?
- E-roller topik
- További aktív témák...
- ! AMD Brutál Gamer Konfig ! 9800X3D / 7900XTX ( RITKASÁG ) 32Gb RAM 32Colos ROG Monitor
- Beszámítás! HP Z2 G4 Tower Workstation számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Beszámítás! Apple Mac Studio M2 MAX 2023 32GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Beszámítás! Apple Mac mini 2020 M1 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- Beszámítás! Apple iPad 11 2025 128GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Felújított szerverek, storage-ok, hálózati eszközök Enterprise szinten, minden gyártótól
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged