Hirdetés
- Óra vagy karperec? Egészségügyi mindenes!
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Fotók, videók mobillal
- 8000 nit, maradhat? A szaúdiaknál kezd a Honor 600 Pro
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Félő, hogy az okosszemüveg a szexuális zaklatók játékszere lesz
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
cigam
titán
válasz
vadkörte
üzenetére
A router wan portjára megy a kocka? Nem lenne egyszerübb (a dupla nat-ot kerülendő), hogy a LAN portjába menn? Csak a kocka NAT-olna, és a router switch AP módba menne tovább.
+ Ha csak egy portot "publikálsz", akkor ne egy tartományt adj meg hanem csak azt az egy portot. -
toth_janika
őstag
válasz
vadkörte
üzenetére
Köszönöm, én saját image-el próbálgattam, de majd megnézem a noobs-ot.
Az elégtelen tápot azért nem értem, mert ház nélkül semmi baja, házban meg nyomja, de csak akkor, ha pl. megy egy lejátszás és közbe másolok rá/róla hálózaton keresztül...
Ha nincs házban, akkor egyszerre 3 másolás és 1 HD filmlejátszás is minden jel nélkül megy, ezért gondoltam, hogy a ház teszi.
(Na meg házban meleg volt, nélküle meg semmi...)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Óra vagy karperec? Egészségügyi mindenes!
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen routert?
- Projektor topic
- További aktív témák...
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C Dock Gen2 (akár 3x4K felbontás)
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 32GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W
- szinteÚJ 2030 Gar! Dell Pro Max 14 Ryzen AI 9 HX PRO 370 32GB LPDDR5X 512GB NVMe SSD
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- AKCIÓ! MSI Ventus 3X OC RTX 4070Ti videókártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
wassermann