- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Google Pixel topik
- Poco X5 Pro - ránézésre jó
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Beárazták az projektoros Ulefone-t
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- eSIM, a kártyamentes szabadság
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
-
Mobilarena
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
LógaGéza
veterán
válasz
Patice #25140 üzenetére
Én nemrég használtam pár hétig egy ilyen rendszert - falunkban csak analóg van, szüleim meg vettek egy 55"-os TV-t, és szinte fájt ránézni, ezért melóhelyen egy RPi1-est beraktam egy T230-as tunerrel, portnyitás, otthon beírtam a TV melletti okosítón az IP-t és a user/passt, és boldogan nézték.
Üröm az örömben, hogy csak ők, ergo ha elalváshoz akartam nézni egy kis Comedy Centralt, akkor nem tudtam, mert csak egy tuner voltCeltis
Próbáltad külső tápos HUBról? Én ilyet akkor kaptam, ha nem volt már elég a Pi tápja. -
dni
őstag
válasz
Patice #25140 üzenetére
Én a Synology-ra kötöttem volna a tunert, de állítólag nincs dvb-c támogatás Synologyn csak DVB T és S van. Én a tavalyi nyári Olimpia idejére állítottam be 66+-os Édesapámnak, éleveszte, hogy telefonról be tudja állítani a műsorkat és utána könnyen megnézi a Apple TV-n kereszül.
Új hozzászólás Aktív témák
- Komplett PC
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Megaport gaming pc + billentyű
- ! AMD Brutál Gamer Konfig ! 9800X3D / 7900XTX ( RITKASÁG ) 32Gb RAM 32Colos ROG Monitor
- Beszámítás! HP Z2 G4 Tower Workstation számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- LG 65QNED86T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! VALVE Steam Deck LCD 1TB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 100.000 ft -tól Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! ASUS ROG Strix G18
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged