- Megérkezett Európába a Moto G55 5G és Moto G35 5G
- Külföldi SIM-ek itthon
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Yettel topik
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Garmin topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
-
Mobilarena
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
PHoNX
tag
válasz
azbest #21074 üzenetére
Jelenleg egy pi3-at hajtok. A gpio különbségekkel nagyjából tisztában vagyok de köszönöm a figyelmeztetést!
Nem kifejezetten hangrendszer. Ez gyakorlatilag egy z523-as logitech, 2.1-es hangfalszett. Egy picit túrtam a netet. Valahol belefutottam, hogy a zajosodást okozhatja a lankábelen gyüvő net is. Nem tudom pontosan mire gondolsz alacsony tápfesz alatt. A pi tápfeszére gondoltál vagy a hangfaléra? Maga a hangfal aktív így azt kilőném. A pi egy marha jó kérdés. Az a táp amit használok elvileg 2.5A és 5V de gyakorlatilag, hogy mi jön ki belőle még nem volt a mérésem tárgya. Maga a kábel amit használok hozzá az egy 10cm-es Nokia kábel. Minimális rajta a veszteség. A rákötött winyó viszont szépen lezabálja az átjutó teljesítményt.
szerk:
A szatelitek: 4ohm, 10% THD
A sub 6ohm, 10% THD(Nyílván a 10% THD nem egy életbiztosítás de a nemlétező vájtfülemnek megfeleltek eddig....)
Arra gondoltam, hogy mivel a szettnek van rca bemenete így azzal csökkenthető lenne a zajosság és a hardveres hangerőállítás is segítene ezen, bár a fene sem tudja...
Ettől függetlenül várom a visszajelzéseket, hátha van valakinek személyes tapasztalata a dologban.
Új hozzászólás Aktív témák
- Megérkezett Európába a Moto G55 5G és Moto G35 5G
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Nintendo Switch 2
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Hamarosan megkezdődik a nubia 2,8K-s táblagépének szállítása
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- LEGO klub
- Milyen SSD-t vegyek?
- További aktív témák...
- Void RGB PC - i7 9700f, 16Gb RAM, RTX 2080Ti 11Gb stb.
- RTX 4080 SUPER,16GB. Ryzen 7 7800X3D, 32 RAM Fury RGB! Garancia!
- Asztali PC , i7 9700K , RX 5700 XT , 32GB DDR4 , 500GB NVME , 1TB HDD
- Brutál ERŐMŰ! Lenovo P710 / 2x Xeon E5 (44 mag!) / 256GB DDR4 / 2x 512 SSD / 8TB HDD / ASUS 1660 6GB
- Ryzen 7 9800x3d RTX 4070 ti
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Samsung S25 Ultra - Titanium Black - Használt, karcmentes
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- SZÜNETMENTES TÁPOK
- Garmin Fenix 8 Amoled 51mm Sapphire Carbon Gray DLC - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest