Hirdetés
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Redmi Note 13 4G
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
-
Mobilarena
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
dugesz77
őstag
Nasról tényleg lassú léptetésnél. Ez 6.0 openelec óta hatványozottan érezhetőbb. Nem tudom mit ronthattak el benne de teljesen mindegy mit írok az advancesettingbe nem javult sokat tőle. Nekem az 5.0.8 volt ilyen szempontból a legjobb. Az érezhetően gyorsabb ilyen szempontból, Hdd-ről etetve nincs különbség,ott jó mind a két rendszer.
-
Beni2360
félisten
Na akkor egy kis számtant kellene bevetni, hogy az általad használt LAN-UTP kábel és az egész rendszeren mennyi adatot akarsz egyszerre átugrani. Tehát az adott átugrani szánt időben mennyi az adat mennyiség. Na még akkor ott van a lejátszó tulajdonsága is. Bufferelés.
Ezt befolyásolja a kábel, router, nett sebesség és közben mennyivel megy a letöltés? Én is így jártam amikor az C5e kábelt cseréltem egy C6-ra és akadozott már a lejátszás is. Vissza tettem a régit és semmi probléma nem volt. vacak volt az 1gb-es C6 kábel. USB már nem volna akkora problémád. Hálózaton full létöltésnél lehetnek, adódhatnak ilyen esetek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Surface STUDIO AIO PC 28col 4k TOUCH / Intel i7 /32gb ram / 512NvMe + 1TB / NVIDIA 4gb dedikált
- Asztali Gamer Gép Garanciális Ryzen 7-7800x3d 4070 Super
- i7 10700/ RTX 2080Ti/ 32GB DDR4 alapú konfig/ garancia/ ingyen foxpost
- Asztali PC , i5 12400F , RTX 3070 Ti , 32GB RAM , 512GB NVME , 1TB HDD
- -ÚJ,2 ÉV GAR- GAMER PC: i5-14400F (10mag/16szál) +RX 6600/6700XT +16-64GB DDR4! SZÁMLA! 70 féle ház!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3885, 100% Akkumulátor
- Új! AKRacing Premium Master gamer szék
- Apple iPhone 14 Pro Max / Kártyafüggetlen / 256GB / 12Hó Garancia / 87% akku
- Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3195, 95% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
wassermann