Hirdetés
- iPhone topik
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Ez lehet az Apple hajlítható telefonjának formája, mérete
- Yettel topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
anonym1s
őstag
válasz
DarkByte
üzenetére
Koszonom a leirast!
Megcsinaltam, valoban megemelte az usb-n levo aramot, mert enelkul nem indult el a rakotott 2,5"-es vincseszter, most meg megy hibatlanul, de a wifi problema nem szunt meg, tehat nem a keves aram a hiba.
A laptopomban hibatlanul mukodik a wifi adapter, annak nincs baja.Csinaltam nehany kepet arrol amit a kodi ir ki lejatszas kozben amikor megall es lefagy.
Felulrol a masodik sorban, a zarojelben levo aq utani szazalekertek 99-et mutat film kezdeskor, majd lejatszas kozben egyszer csak elkezd csokkenni, atmegy az ertek minuszba es igy emelkedik, ilyenkor mar le van fagyva a raspberry, semmire nem reagal, majd elsotetul a kep, az ertek visszaugrik nullara, egy darabig igy marad lefagyva sotet kepernyovel, majd kb. fel-egy perc utan megjon a kep es visszaugrik a menuben abba a mappaba, ahonnan a filmet inditottam.
Az usb aramot mar megnoveltem es a video elotoltesi erteket is megemeltem a gyari 20mb-rol 150mb-ra, de egyik sem segitett.
Van valakinek valami otlete mi lehet a hiba?
Új hozzászólás Aktív témák
- NBA és kosárlabda topic
- Battlefield 6
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- BMW topik
- Proxmox VE
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Majdnem megfelezi a GeForce GPU-k gyártókapacitását az NVIDIA?
- Projektor topic
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Acer Predator Helios 18 AI I9 ULTRA 9275HX, 192GB RAM, 2TB SSD, RTX 5080
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Red Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE B650M R7 8700F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6800XT 16GB Zalman Z1 GIGABYTE 750W
- Nikon D3500, Tükörreflexes (DSLR) fényképező
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 3530 üzleti notebook - i5 1235U 8GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

wassermann