- Google Pixel topik
- Bemutatkozott a Poco F2 Pro (már megint)
- De mi lett az akksival?
- Jól néz ki a világoskék iPhone 17 Air
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mobil flották
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Fotók, videók mobillal
- Egy óra, két rendszer
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
-
Mobilarena
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
balu999
tag
válasz
anonym1s #11431 üzenetére
A formázással nincs gondom , de letöltöttem az általad említett programot és azzal is formáztam. A végeredmény ugyanaz.
NOOBS-t felmásoltam a kártyára.
Bekapcsolásnál megjelenik a telepítő ablaki amiből ki lehet választani , hogy melyik linuxot szeretném felrakni. Eddig is eljutottam idáig.Ezután bármelyik verziót választom ki nem tudom telepíteni. Az ablakban ball felül van egy kis ikon aminek install a neve, hoába kattintok rá a kis ikon marad szürke , nem indul a telepítő.
-------------------------------------
Ezután megpróbáltam img fileból felrakni a linuxot.
Fedora arm-al próbálkoztam elsőnek. Img file-t betallóztam, sd kártyát nem látja a program.Win32 disk imager-er estem neki másodszorra. SD kártyát látja, img file-t betallóztam amikor az írásra kattintottam akkor azt a hiba üzit dobta fel , hogy: the specified file contains no data (A megadott fájl nem tartalmaz adatot)
Próbáltam resbian-t, snappy ububntut, open elec-et mindnél ugyanezt írja ki.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Konfig Ryzen 5 3600 16GB DDR4 256GB SSD+500GB SSD RX5700XT 8GB V2.0!
- Asus H97 Plus PC
- Eladó Konfig I5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX5700XT 8GB Ver 2.0!
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 7500 / GTX 1050Ti / 16GB DDR4 / 128SSD+1TB HDD
- Asztali PC , R7 5700G , RTX 4060 , 32GB DDR4 , 1TB NVME
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2937, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3103
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest