- Google Pixel topik
- Huawei Watch 4 Pro - kívül-belül domborít
- Új kamerát kap a Xiaomi 18 Pro és a Pro Max
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
- Google Pixel Watch 4 – Hé, Google, mennyi az idő?
- Samsung Galaxy S26 - szeret, nem szeret
- iPhone topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
-
Mobilarena
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tvamos
nagyúr
válasz
smallmer
üzenetére
Annyit mint egy ugyan olyan processzoros mobiltelefon. Tehat ebben Samsung Exynos5422 van, tehat mint egy Samsung Galaxy S5. Szodaval elmegy szerintem. (A Raspberry szerintem semennyire nem jo. Latod, ez 4xARM Cortex A15 2GHZ-en.)
Amugy, persze, egy desktop performance-t meg sem kozelit. (En ugy sejtem, hogy itt inkabb a RAM miatt, mert a 2GB keves.) -
azbest
félisten
válasz
smallmer
üzenetére
180 dolcsi + szállítás + áfa [link]
8 mag, azon sincsen natív sata és a lan is ugyanoyan usb-s smsc chipre épül, mint a raspberryben.A banana natív satája előny lehet, ha merevlemez intenzív feladatra használod. Egyszer jó lenne látni valami korrekt összehasonlítást ezekről, csak ritka hogy valakinek többféle is legyen.
A 4 magos pi-t is kaphat egy esélyt, sokat számít, hogy már nem kevés a procija.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új Bontatlan Mac Studio M4 Max 2025 14cCPU /32cGPU / 36GB RAM / 512GB SSD - Azonnal Átvehető Deák.
- Intel 8.- gen i5 + 1660 Super + RGB , Számla-Ready !!!
- PRÉMIUM GAMER / STREAMER / MUNKAÁLLOMÁS SETUP ELADÓ
- Eladó 9800X3D/RX 9070 XT 16GB/32 GB RAM
- Asztali PC , R7 5700 , RX 6600 , 16GB DDR4 , 512GB m.2 , 500GB HDD
- Realme 12X 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X13 G2i - i5-11G I 16GB I 256SSD I 13,3" WUXGA I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy Z flip 5 512GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Huawei Watch 5 Titanium 46mm
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
wassermann