- Fotók, videók mobillal
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Netfone
- Hívószám-hamisítás
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
MaCS_70 #11222 üzenetére
Köszönöm.
Tehát akkor nem feltétlenül szükséges rá a kijelző, mert ha itthon vagyok, akkor látom telefonon keresztül. Ha pedig, mondjuk elutazom és szeretném magammal vinni, mint médialejátszót, külső USB-s forrással, akkor meg, ha rákötöm TV-re, fogom tudni kezelni egy IR távirányítóval. Jól gondolom?
-
válasz
wassermann #11216 üzenetére
Telefon alatti vezérlést úgy értem, hogy pl. zeneszám kiválasztásához ne kelljen bekapcsolnom a TV-t, hanem a telefonon is lássam a média tartalmat.
-
válasz
MaCS_70 #11212 üzenetére
Köszönöm
Nem ragaszkodom az érintőpanelhez. Ha mondjuk elviszem magammal a PI-t olyan helyre, ahol nincs helyi hálózat, akkor is fogom tudni telefonnal vezérelni és látni a telefonon a menüt?Miket kellene bevásárolnom, hogy működjön, amit elképzeltem?
(Érintőkijelzőtől tekintsünk el)
-
Sziasztok!
Nagyon kezdő vagyok a témában, de szeretném leváltani a jelenlegi médialejátszómat (A.C. Ryan HDMini2) és ebbe az irányba lettem terelve.
Amit tudnia kellene a készüléknek:
- a jelenlegi formátumok többségének lejátszása (mkv, DVDiso, mp3, flac, stb, stb)
- online rádió adások lejátszása
- IR távvezérlővel történő irányítás
- esetlegesen beépített érintőkijelző (ha jól tudom létezik ilyen PI-hoz)
- okostelefonnal (Android) történő vezérlés oly módon, hogy a telefonon lássam, a készülék menüjét (pl. zene elindításához és erősítőn keresztül történő hallgatásához ne kelljen bekapcsolnom a TV-t).
- helyi hálóra történő csatlakozás, lejátszás NAS-ról (gondolom a telefonnal történő vezérlés miatt kellene bele Wi-Fi modul is. Vagy nem feltétlenül?)
- mindez egy dobozba legyen beépítveEz megoldható egy Raspberry PI 2-vel? Ha igen, akkor körülbelül mekkora költséggel számoljak és milyen software-t érdemes telepíteni a fenti elvárásokhoz?
Előre is köszönöm a segítséget
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gamer PC - R5 2600, RX 580 és 16gb RAM + GARANCIA
- HP ProDesk 600 G2 SFF PC, Intel 6. generációs CPU, SSD és RAM nélkül
- Gamer PC - i5 13400f, RX 6700 XT és 16gb RAM
- i5 10500/ RX6600XT/32GB DDR4/ 512GB m.2 alapú konfig/ garancia/ ingyen foxpost
- i7 8700/ 32GB DDR4/ 512GB gen4 SSD/ R5 430 2GBD5/ HP 400G5 SFF/ garancia/ ingyen foxpost
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- Giant Talon 0 Sport - Hardtail Mountain Bike
- AKCIÓ! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB DeepCool Tesseract SW 500W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged