Hirdetés
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Magisk
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Az eddigieknél részletesebb videón a Samsung harmonikamobilja
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Légből kapott hírünk van képekkel
- iPhone topik
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
-
Mobilarena
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Amacs
aktív tag
Nekem is van benne, és én is meg tudnám számolni két kezemen, hányszor próbáltam ki, mert ugyanúgy merül tőle az akku, mint bármely más oprendszer alatt, ráadásul tényleg nem sok mindenre használható.
Az általam elképzelt dolognak tényleg csak annyi előnye lehetne, hogy egyszerűbb munkákhoz nem kéne bekapcsolni a normál hardvert, így energiát lehetne megspórolni. Ez pedig, hogy kinek mennyit ér, szerintem változó.
De ezek szerint, az eredeti kérdésemet megválaszolva: még nem volt konkrétan ilyenről szó, és nem is tervezi egyik gyártó se.

Új hozzászólás Aktív témák
- Wise (ex-TransferWise)
- LEGO klub
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Videó stream letöltése
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Tudományos Pandémia Klub
- Miért nem tűnik el soha a kalózkodás?
- További aktív témák...
- Új Gamer Gép - ASRock B760M, Intel I5 14400F, 32GB DDR5, RTX 3080, 1 TB M.2 SSD, 750W
- -ÚJ,2 ÉV GAR- GAMER PC: i5-14400F (10mag/16szál) +RTX 3060Ti/3080 +16-64GB DDR4! SZÁMLA! 70 féle ház
- iMac 5K 27" - 2017, 24GB RAM, 4GB Radeon, 1TB FD (107)
- Gamer PC RTX 3060TI I7-9700k 16GB RAM 1 TB SSD
- Új, Gamer félgép - ASUS B860M-A WIFI + Intel Ultra 5 245K + TeamGroup Viper 2x16GB DDR5 6000MHz CL30
- Lenovo ThinkPad X1 Active Noise Cancellation fejhallgató
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390-A Pro Z390 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Minis Forum Mini PC MS-A2 Ryzen 9955HX RAM és SSD nélkül 1 év garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

wassermann