- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Nagyon apró félokos a HMD új mobilja
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Íme az új Android Auto!
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
-
Mobilarena
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Amacs
aktív tag
Nekem is van benne, és én is meg tudnám számolni két kezemen, hányszor próbáltam ki, mert ugyanúgy merül tőle az akku, mint bármely más oprendszer alatt, ráadásul tényleg nem sok mindenre használható.
Az általam elképzelt dolognak tényleg csak annyi előnye lehetne, hogy egyszerűbb munkákhoz nem kéne bekapcsolni a normál hardvert, így energiát lehetne megspórolni. Ez pedig, hogy kinek mennyit ér, szerintem változó.
De ezek szerint, az eredeti kérdésemet megválaszolva: még nem volt konkrétan ilyenről szó, és nem is tervezi egyik gyártó se.
Új hozzászólás Aktív témák
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- iPhone topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Fotók, videók mobillal
- Építő/felújító topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen TV-t vegyek?
- Cyberpunk 2077
- További aktív témák...
- Gamer PC i5-12400F, RTX 4060, 16 GB DDR5, 1 TB NVMe kiváló állapot(1 éves)! 350.000 Ft
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H170 i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB ZALMAN S2 TG A-Data 600W
- Eladó PC!! i7-9700/RTX2060 Super 8GB/32GB RAM
- Gamer Gép - GIGABYTE B760M, i5 14400F, 32GB DDR4, RTX 3070, 1TB M.2 SSD, 750W
- Asztali PC , R5 5500 , RX 5700 XT , 16GB RAM , 512GB NVME
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z390-H GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E5520 - i5-2520M I 4GB I 250GB I HDMI I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Xiaomi Redmi 14C 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest