- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
-
Mobilarena
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Amacs
aktív tag
Ez szerintem várható volt, hogy lesznek olyanok, akik a semmiből akar meggazdagodni elvet követik.
-
Amacs
aktív tag
Nekem is van benne, és én is meg tudnám számolni két kezemen, hányszor próbáltam ki, mert ugyanúgy merül tőle az akku, mint bármely más oprendszer alatt, ráadásul tényleg nem sok mindenre használható.
Az általam elképzelt dolognak tényleg csak annyi előnye lehetne, hogy egyszerűbb munkákhoz nem kéne bekapcsolni a normál hardvert, így energiát lehetne megspórolni. Ez pedig, hogy kinek mennyit ér, szerintem változó.
De ezek szerint, az eredeti kérdésemet megválaszolva: még nem volt konkrétan ilyenről szó, és nem is tervezi egyik gyártó se.
-
Amacs
aktív tag
Hagyományos notebook + Ez, egyben.
Gyakorlatilag 2 gép egy csomagolásban, így igény szerint azt használná az ember, amire épp szüksége van.
(Az express gate is ilyesmi elven született meg, csak annál nem volt külön alacsony fogyasztású hardver, így túl sokra nem ment vele az ember. Ezt pedig úgy képzeld el, mintha 2 alaplap lenne belerakva egy számítógépházba, mind a kettő ugyanazon perifériákkal, valahogy megoldva, hogy adott pillanatban melyik gépet kezelhetjük. Remélem így már érthetőbb, hogy mire próbálok kilyukadni.) -
Amacs
aktív tag
Nem tudom korábban volt-e erről szó itt a fórumban, nem gondolkozott el egyik nagy gyártó se azon, hogy notebookba integrálja?
Az egészben a lényeg az lenne, hogy mennyi ideig bírná egy mai átlagos notebook aksival.
Asusnak volt az ötlete, az express gate. Tényleg gyorsan elindul, de a fogyasztás ugyanott van.
Persze az árnak nem tenne jót, de szerintem kb egy 10-essel ha drágább lenne így.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Harmadszorra is haladékot adott a TikToknak Trump
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Bluetooth hangszórók
- OLED monitor topik
- OLED TV topic
- ZIDOO médialejátszók
- Házimozi belépő szinten
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- RAM topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- További aktív témák...
- i5-13600KF, RX 9070, DDR5 32GB, 1 TB M.2, Fractal North TG és sok garancia
- Komplett PC I7-12700KF RTX 4070 TI SUPER! FULL SETUP ASZTAL MINDEN!!
- iMac 2020 27" Mac OS 26 natívan! i7-10700K, 40GB RAM, 5500 XT 8 GB 512 GB SSD, garanciával!
- Gamer PC , i7 10700 , RX 6700 XT 12GB , 32GB 3200MHz , 512GB NVME , 1TB HDD
- Lenovo ThinkCentre M700 - i5-6400-3.3GHz, 8GB DDR3, SSD 250GB, HDD 200GB eladó!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA FSP 650W
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest