Hirdetés
- Együttműködik az Infinix és a Pininfarina
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Az iPhone Air buktája elkaszálhatta vékonyítási lázat
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- AGM G3 Pro - ordít róla, hogy szoftverfejlesztők kellenének
-
Mobilarena
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
moli.hu
őstag
válasz
DrojDtroll
üzenetére
Nagyon helyes, hogy tanulni akarsz, de nem ez a legjobb modja. Ott kell kezdeni, hogy telepitesz egy linuxot az asztali gepedre, es az hasznalod, azon bongeszel, videozol, eleg a napi eleted. Aztan nehany honap mulva, ha megvan a linux, atterhetsz egy olyan specifikus, korlatozott hardware-re, mint a raspi. Egyebkent is ezek a kerdesek nem ebbe a topikba valoak, hanem ide es az, hogy milyen ip-t ad egy windows, az meg vegkepp nem! A tanulas nem azt jelenti, hogy ha valami kerdesem van, akkor beirom a forumba, ha kell az ip, akkor megkerdezem, hogy mi az ip, hanem azt, hogy elkezdesz magadtol utanaolvasni. Eloszor is hogy kap ip-t egy szamitogep? Pl az a minimum, hogy elolvasod a wikipedia ip-cimrol szolo szocikket, ahol kulon szekcio szol errol. Az elso esetben ugyanis tovabbra is csak egy felhasznalo maradsz, aki beirja a megadott parancsokat, csak a masodik esetben fogod erteni, hogy mi tortenik, es tanulsz barmit is. Pelda: monitorozo/grafikonozot akartam a pi-hez, es a tobbi szamitogepemhez. Felinstallaltam mindet, ami a linux repositoryban van, mind szar. Ezert elkezdtem utanaolvasni, hogy hogy tudom megoldani magam, es 1 hetig rrdtool dokumentaciokat olvastam, es mivel a dokumentacioban hibak voltak, ezert irtam a fejlesztonek javitasokat, aki el is fogadott tobb, mint 1 tucatot. Aztan a grafikont meg kellett jelenitenem valahogy, ezert kellett egy webszerver, amire itt a ph forumon a nodejs programozasi nyelvet ajanlottak, ami nekem vadiuj, ezert 1 hete olvasom a nodejs dokumentaciot, sikerult megirni. Itt szivesen segitenek neked, de nem google-robotok vagyunk, es nem tudunk mindent megcsinalni helyetted.
Új hozzászólás Aktív témák
- Együttműködik az Infinix és a Pininfarina
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Apple asztali gépek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- BestBuy topik
- Szinte a semmiből robbanna be az 1,4 nm-es eljárásával a Rapidus
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- NBA és kosárlabda topic
- További aktív témák...
- LG 34GN850P-B - 34" Ívelt Nano IPS - 3440x1440 - 160Hz 1ms - G-Sync - FreeSync - HDR 400
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Pro 13 2024 M4 16GB/2TB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GameMax STORM Black 600W
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3453, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3919, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
wassermann