- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Akciófigyelő: Megnyílt a Xiaomi hivatalos magyar webáruháza
-
Mobilarena
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kroni1
veterán
válasz
itanczos #7529 üzenetére
Én eddig a nagy PC-mről (HD7850 VGA) néztem a filmeket XMBC-vel és KMPlayerrel, de mióta NAS-om is van szinte csak a TV beépített dlna lejátszóját használtam leginkább, mert nem láttam túl nagy különbséget és egyszerűbb volt a TV távirányitójával kattintgatni mint a másik szobában a PC-t bekapcsolni, stb.. Most a pi nekem tökéletes, ezen is megy a HDMI CEC-el a távirányitás, egy 55"-os FullHD TV-n nem veszek észre jelentősebb különbséget a PC-hez képest, bár lehet h csak nekem nincs sasszemem vagy az igényeim nem olyan magasak.
De a képminőség kérdése attól is függ ki mit szeret, hogy használja a TV-jét:
Örülök a Pi-nek, hogy megy vele végre a 24p, de én a kadenciahelyes 24p megjelenítésért "önmagában" nem vagyok oda valamiért, most a Pi-t ugy használom hogy autómatikusan váltson át a megfelelő frissitésre (azaz legtöbbször 24p-re) de emellett be van kapcsolva a trumotion is, mert nekem simán 24p-vel nagyon zavaró az akadozás, inkább legyen folyamatosabb a kép trumotionnal! (aminek a hátránya néha egy kis artifactolás ugye, de sokkal élvezhetőbb igy a kép sztem mint szimplán 24p-ben)
Új hozzászólás Aktív témák
- Spórolós topik
- Részletezte a Clearwater Forest felépítését az Intel
- sziku69: Szólánc.
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Sugárkövetés nélküli sugárkövetés felé menetel az új PlayStation
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- További aktív témák...
- Csere - Beszámítás! Gamer PC : I5-14400F / 32GB DDR5 / RTX 4060 Ti / 1TB M.2 SSD
- Ryzen 5600, 32GB RAM, EVGA 3080 Gamer PC
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 2400G / RX 5700XT / 16GB DDR4 / 250SSD + 1TB HDD
- MSI MPG Z390 GAMING PRO CARBON AC + Intel Core i9-9900K + G.SKILL Trident Z RGB DDR4-3200 32GB
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR5 / 512GB SSD!
- GIGA AKCIÓ!!! AKTIVÁLATLAN iPad Air M2 11" WiFi + CELLULAR 512GB!!! KÉK
- MacBook Pro 16" M3 Pro 36GB 512GB Gar. SPACE BLACK
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 Plus 64GB / 12 hó jótállással
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo Yoga Slim 7 i5-1135G7 8GB 512GB 14" FHD IPS
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest