- OnePlus 15 - van plusz energia
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Érkezik a Huawei Band 11 és 11 Pro, mindent tudni az új karkötőkről
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- iOS alkalmazások
- Apple iPhone 17 - alap
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
-
Mobilarena
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
azbest
félisten
válasz
golya87
üzenetére
Nekem egy egyszerű samsung 16GB-os pendrive szokott mellette lenni. Talán 12/4 a sebessége pécében. Nem gyors, de mégis pörgősebbnek tűnik, mint az sd kártya (talán mert sda eszközként van és nem mmcblock). Kevésbé hajlamos elhalni, mint kártyával. Legutóbb 120 gigás notiwinyóval használtam.
Nem próbáltam ki, de egy usb3-as kártyaolvasó + valami UHS jelzésű kártyával. Azért usb3-as, mert annak gyorsabb a vezérlője, így van benne elég tartalék, hogy kihasználja az usb2 sebességét. (sandisk kártyával például 21/12 usb2 olvasóban, míg usb3-ban 30/12- usb2 aljzattal pécében). Esetleg hasonló logikával usb3 pendrive is lehet jobban teljesít, mint a 2-es változatok.
Új hozzászólás Aktív témák
- HP Compaq 8100 Elite CMT PC, i5-650 Proci, 8 GB DDR3 RAM, 250 GB HDD
- MSI H81M-P33 PC, i5-4570 Proci, 8 GB DDR3 RAM, 120 GB ÚJ SSD
- Fujitsu Esprimo P520 E85+ PC, i5-4570 Proci, 8 GB DDR3 RAM, 240 GB SSD
- Gaming PC GTX 1660 Ti / 16GB RAM Azonnal vihető (CSGO,LOL,VALORANT,FORTNITE)
- AI Workstation RTX 3090 24GB / 32-128GB RAM / I5 13400F / 1000W
- Honor Pad 8 / 6/128GB / Wi-fi / 12Hó Garancia
- Decathlonos 43-as boxcipő, alig használt, hibátlan állapotban
- iPhone 17 Pro Max Silver - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- AKCÓ! HTC VIVE Pro 2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Deep Purple - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4279
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

wassermann