Hirdetés
- Yettel topik
- Nem engedi el a 128 GB-ot a Google
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Gyorsabb lesz a tárhely, de drágább lesz a Nothing Phone (4a)
- Műbőr kötésben, feltűnőbb dizájnnal is elérhető lesz a Redmi Turbo 4
- Megjöttek Magyarországra a Redmi Note 15-ök, január 22-től ennyiért kaphatók
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- IDC: 2025-ben a Huawei megnyerte Kínát, az Apple a világot
-
Mobilarena
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ivjoe
tag
válasz
Hyperion
üzenetére
Nemrég raktam egy 60W-os lámpát egy kis ebay-es optocsatolós reléáramkörre, rákötöttem a RasPi-re és szoftveresen bedrótoztam az IR szenzorra. Most ha a távirányítón megnyomok egy gombot, ki/be kapcsolja az izzót. Nem kell túl sokat nyomkodnom, hogy szétszemeteljem az LCD-t.
Én viszonylag sokszor írom felül ugyanazt a szöveget ugyanazzal. Az időkijelzés miatt másodpercenként írok a kijelzőre.
Igazából két dologra gyanakszom:
1. Nem szálbiztos a python kód.
2. Kicsi a táp pufferkondija, ha valami "meghúz" a hálózatban, esik annyit a feszültség, hogy az LCD megérezze, de a pi nem. Egy ebay-es aktív USB hub-ról tápolom, aminek "telefontöltő" tápja van 2A-es.Te saját építésű kapcsolóüzeműről tápolod ugye?
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Konfig Intel Core Ultra 7 265KF 32GB DDR5 2TB SSD RTX5070Ti 16GB O11 EVO Lamborghini!
- Eladó 2db Intel Xeon Gold 6154 18mag/32szál 3.0GHz LGA3647
- Eladó Konfig I5 12400F 32GB DDR4 500GB SSD 512GB HDD RTX5060 8GB!
- 8. generácios HP mini PC - windows 11 kompatibilis
- Apple iMac 24" Blue! M3 / 16GB RAM / 512GB SSD!
- Eladó igazi ritkaság! LG G7 Thinq 4/64GB / 12 hónap jótállással!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4209, 94% Akksi
- 156 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060
- Ultimate előfizetés akár 4142 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
wassermann