Hirdetés
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- iPhone topik
- Megjöttek Magyarországra a Redmi Note 15-ök, január 22-től ennyiért kaphatók
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Egy picit olcsóbb lesz a Google Pixel 10a
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco F8 Ultra – forrónaci
-
Mobilarena
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
vadkörte
addikt
Nem meggyőzni akarlak, de te kérdezted...
Pedig megtetted!
Ha minden jól megy jövő héten megjön a DAC-om, akkor lekerül a Pi2-ről a DAC-HAT és átmegy USB üzemmódba. Adtam egy esélyt a Volumio-nak, még mindig nem tetszik az előfizetéses rendszere de ami nekem kell belőle az pont free... Sokkal többet kajál - működés közben ~80MB a szabad-, ~240MB a felhasznált RAM, a maradék mintha lapozóállomány lenne (RAM-disk???
)
Ez után a kicsike kibújik a plexidobozból és visszaköltözik a régi házába, ekecselek rá egy power-button-t, hogy normálisan le tudjam állítani és a low-cost streamer kész is lesz. A kártyaolvasós mSD miatt aggódtam, igaz onnan használat közben csak olvasás történik, írási művelet minimális, vagy semmi.
Már csak a TV alá kell valami média kliens, de azt a kérdést már a megfelelő helyen fogom feltenni.
ui.:
Minden kedves topiktársnak nagyon boldog új évet kívánok!
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Xiaomi 11 Lite / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Újszerű Dell Latitude 5420 - i5 1145 G7 ,16-32GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070XT 16GB LIAN LI LANCOOL 217 Wood 750W
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 512GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ha minden jól megy jövő héten megjön a DAC-om, akkor lekerül a Pi2-ről a DAC-HAT és átmegy USB üzemmódba. Adtam egy esélyt a Volumio-nak, még mindig nem tetszik az előfizetéses rendszere de ami nekem kell belőle az pont free... Sokkal többet kajál - működés közben ~80MB a szabad-, ~240MB a felhasznált RAM, a maradék mintha lapozóállomány lenne (RAM-disk???
)
wassermann