- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- iPhone topik
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Magisk
- Garmin Forerunner 165 - alapozó edzés
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
-
Mobilarena
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
batabe
senior tag
válasz
wassermann #4660 üzenetére
ez világos, de azt gondoltam, hogy valamilyen inputot lehet neki adni, amivel bekapcsol, annak ellenére, hogy folyamatosan áram alatt van. tegnap olvastam valahol, mindjárt megkeresem, ahol szó volt az időzített kikapcsolásról, és mintha ott lett volna szó arról, hogyan lehet visszakapcsolni.
a tápot a tv-usb portjáról adjuk, és ahogy bekapcsoljuk, kapja az áramot és bekapcsol. mondjuk szerintem kétséges, hgoy a TV usb portja tud-e elég kraftot leadni neki...
Új hozzászólás Aktív témák
- DELL Precision 7540 i7-9850H Quadro T2000 16GB 512GB 1 év garancia
- iKing.Hu - Honor Magic 5 Pro 5G - Használt, újszerű állapotban, ajándék tokkal!
- BESZÁMÍTÁS! 750W Seasonic PRIME TX-750 Titanium tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi 9T 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- HP 14 Elitebook 840 G10 FHD+ IPS i5-1335U 10mag 32GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest