Hirdetés
- Redmi Note 15 Pro+ - több plusz, mint mínusz
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Macrodroid
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
cigam
titán
válasz
BalanceR
üzenetére
Nem csináltam ilyet, de rtl2832-vel játszottam már sdr-t. (Évtizedekkel ezelőtt még ACARS vételt is összehoztam, pedig akkor se Pi, se dvb-t stick sem volt. Sőt a NOAA műholdak képeit is sikerült héber hóba elkapni. Régi szép idők, amikor volt antennám, időm,...) Ugyanakkor a leírásod is ilyen chip-ről szól. Nekem egy régi DVB-T tuner stick-em van, de Pi-hez is árulnak ilyen chipsettel szerelt tunert, kifejezetten SDR-hez.
Sanyi.mTs
A WD gyárt a régi official házhoz illeszkedő dobozt, és hozzá USB-s merevlemezt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Duplázik a NAND is: a Samsung 100%-os áremelésben gondolkodik
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos autók - motorok
- Okos Otthon / Smart Home
- Akciókamerák
- Vicces képek
- Arc Raiders
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- OLED TV topic
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 16 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X13 G1- i7-10610U I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
wassermann