Hirdetés
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- A vártnál korábban érkezhet a Xiaomi 17 Ultra
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
-
Mobilarena
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tg44
csendes tag
válasz
DarkByte
üzenetére
Amennyiben van rajta gpio port meg lehet rajta oldani
Ahogy néztem a kódot semmi extrára nem épít, csak "megfelelő ütemben" bizgeti a gpio-t, ami ennek megfelelően ad. Átírod a C kódot úgy hogy paraméterként bekérje a gpio portot, esetleg írsz egy függvényt hogy paraméterként be tudja kérni az adófrekvenciát is, és már elég pöpec kis cucc lesz, és bármin fog működni amin van gpio és futtat linuxot.A téma elég érdekes amúgy, mert ez alapján fm vevővé is lehet alakítani, csak több idő és energia. Az hogy sztereo legyen és ne csak wavból tudjon lejátszani szerintem megoldandó problémák, és már dolgoznak rajta
Gondolkoztam én is hogy bele kéne hákolni, de nem lesz rá időm a közeljövőben sajnos...Gombnyomás figyelénél be lehet fürödni azzal ha nem írsz &-t a scripthívás után. Tapasztalat szerint érdemes olyanra megírni, hogy ha alapból elindítod akkor ír ki dolgokat, és amikor a megfelelő helyen hívod akkor ott éred el hogy a kimenetet /dev/null-ba dobálja.
Új hozzászólás Aktív témák
- Erős gamer PC Ryzen 7 5800X / RX 6900 XT / Asus Prime B450-Plus / Jonsbo MOD 3 550 000 Ft
- 20% karácsonyi akció Komplett asztali gép eladó (GTX 1060 6GB, i5-7500, 512GB SSD)
- Új Bontatlan Mac Studio M4 Max 2025 14cCPU /32cGPU / 36GB RAM / 512GB SSD - Azonnal Átvehető Deák.
- Gamer PC v2 , i5 14400F , RTX 5060 , 32GB RAM , 512GB NVME , 1TB HDD
- Gamer PC , i5 14400F , RTX 5060 , 32GB RAM , 512GB NVME , 1TB HDD
- BESZÁMÍTÁS! Xiaomi 15 Ultra 5G 16GB / 512GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3614, 100% Akkumulátor
- ÚJ HP ProBook 445 G11 - 14" WUXGA - Ryzen 5 7535U - 16GB - 256GB - MAGYAR - 2+ év garancia
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Xiaomi Redmi Note 14 pro+ 512GB,Újszerű,Adatkabel, 12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ahogy néztem a kódot semmi extrára nem épít, csak "megfelelő ütemben" bizgeti a gpio-t, ami ennek megfelelően ad. Átírod a C kódot úgy hogy paraméterként bekérje a gpio portot, esetleg írsz egy függvényt hogy paraméterként be tudja kérni az adófrekvenciát is, és már elég pöpec kis cucc lesz, és bármin fog működni amin van gpio és futtat linuxot.
wassermann