Hirdetés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Ultrák küzdelme várható Európában 2026-ban
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Az év utolsó napján előbújt pár Galaxy S26 dummy
- Android szakmai topik
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- iOS alkalmazások
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tg44
csendes tag
ha elindítasz ssh-n egy folyamatot úgy hogy nincs mögötte a & kapcsoló akkor a putty bezárásával képes azt valamilyen módon terminálni. Ilyennel többször találkoztam, egy rosszabb eset lehet amikor beakasztja a szálat (mint a te esetedben), abszolút nem vagyok benne biztos hogy a háttérben zajlik a másolásod, szerintem nyugodtan indítsd újra és a másolást mivel sok ideig tart &-el együtt indítsd el, ennek 2 előnye is van, visszakapod a parancssort, és nem fogja semmi csak úgy kívülről terminálni. (Mint pl egy esetleges ssh kapscolat bomlás, ahol nyugodtan gondolhatja a rendszer hogy azért zártad a terminált mert mégsincs szükséged a végeredményre...)
Új hozzászólás Aktív témák
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Linux kezdőknek
- Raspberry Pi
- Le Mans Ultimate
- Tőzsde és gazdaság
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Jeff Bezoshoz igazolt az űripar rocksztárja
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- HP 14 Elitebook 640 G10 FHD IPS i5-1345U vPro 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
- Das Keyboard Prime 13 /Cherry MX Brown/EN/Fehér háttér világítás/
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
wassermann