Hirdetés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Google Pixel topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- iPhone topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Aranyozott különkiadást kapott a Red Magic 11 Pro+
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Az év utolsó napján előbújt pár Galaxy S26 dummy
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tg44
csendes tag
válasz
designREX
üzenetére
Nekem nem xbmc-m van hanem raspbianom. tettem fel rá egy dnsmasq-t, egy hostapd-t, és egy mpd-t. Megoldottam hogy usb-t automountolja, hogy az mpd könyvtárába be legyen symlinkelve az usb, és hogy az mpd keressen a symlinkek alatt is. Ezután ha ezeket beconfiguráltad és hostol wifit 2 opciód van, vagy felteszel egy tomcatot, és valami böngészős cuccot az mpd-hez, vagy keresel android klienst hozzá, és azt telepíted a telefonodra.
Én ezt moddoltam hogy mindenen menjen, és kényelmesen lehessen benne keresni, de itt van egy elég bő lista.Tovább menve, windows alól találtam megoldást arra, hogy a teljes gépről jövő zajt streamelje a málnára, így pl youtubeplaylistet is lehet vele lejátszatni (sajnos a youtubekliensek localon nem akartak működni, az xbmc-t meg még nem volt időm energiám és lehetőségem megnézni hogy mit tud e-téren.)
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4214, 100% Akksi
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
wassermann