- Google Pixel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Telekom mobilszolgáltatások
- MIUI / HyperOS topik
- Nothing Headphone (1) – nem kell ide idézet
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Latitude
aktív tag
válasz
Fecogame #35149 üzenetére
Sajnos elég kezdő vagyok ,ezért több problémával is meg kellett küzdenem. Pl. olyan apróságokra rájönni, hogy php7.3-at kell/tudok Buster alá telepíteni. Nincs libav-tools Buster alá. Illetve az apache2 sem akart elindulni, de az meg azért volt, mert ngnix futott (Cigam kolléga leírása alapján telepítettem korábban, és a háttérbe futott). Szerintem a problémát az okozhatja, hogy a mappák és az file-ok jogusltságát nem állíthattam be jól, mert miután a WebGui elindul azt írja, hogy: unable to start rTorrent, illetve hogy unable to read .rtorrent.rc. Ugyan is egy előre megformázott HDD-t használok, ahol a korábban OSMC alatt használt mappákra hivatkozok, és erre mentettem a korábban említett .rtorren.rc filet.
Szóval egy nagy katyvasz most az egész. Szerintem fogom és letörlök róla mindent, lehet újra megformázom, hogy a jogosultságok tuti jók legyenek.
Új hozzászólás Aktív témák
- RTX4080/ Ryzen7 8700F/ 96GB DDR5 alapú konfig/ garancia/ ingyen foxpost
- DELL 1U rack sín PowerEdge R620
- Lenovo P510 - 1650-2680 v4 akár 14 mag/28 szál, 32GB DDR4 RAM, akár M4000 8GB VGA, számla, 6 hó gar
- Új, Gamer félgép - ASUS PRIME B860M-A WIFI + Intel Ultra 5 245KF + Corsair 2x16GB DDR5 6000MHz
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I9 9900K / RTX 3070Ti / 64GB DDR4
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Macbook Air 15 M2! 8/256 8C+10C. Mint az új! 99% Akkumulátor!
- iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3115
- Xiaomi 14T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest