Hirdetés
- iPhone topik
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Mobil flották
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Szemtelenül olcsó lett a Nubia Fold
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kets520
tag
sziasztok kis segítséget szeretnék kérni
nem volt még dolgom Raspberry PI pc vel de szeretnék belőle készíteni egy internet rádiózásra alkalmas eszközt idáig ezeket az infókat kaptam telepítéssel kapcsolatban
-letöltöd a Balena Etcher-t pc re + a moode 5.0
-Balena Etcher-el föl rakod sd kártyára a moode 5.0-t be dugod az sd-t a Raspberry-be és pc-n böngészőbe már el is éred a Raspberry PI -t
itt kérdezném hogy hogy találom meg pl az internet rádiót? hogy tudok tetszőleges linket hozzá adni?
egy ilyet ki tudna nekem segíteni föl programozn?i https://www.rpibolt.hu/spd/ADA-1109/Raspberry-PI-kijelzo-RGB-pozitiv-16x2-LCD-billentyköszönöm s elnézést kérek ha buta kérdéseimmel meg zavartam a csoport nyugalmát
Új hozzászólás Aktív témák
- NetApp FAS8200 NAF-1601 AFF-A300 Controller disk nélkül
- !!AKCIÓ!! GAMER PC Intel Core i5-14600KF/MSI MAG B760 TOMAHAWK WIFI/RTX 3080Ti 12GB/32GB DDR5
- APC Smart UPS 3000 USV - Szünetmentes tápegység- Új ára 950.000Ft
- HP R/T3000 G4 HV INTL UPS- szünetmentes tápegység
- APC SMX1500RMI2UNC - Szünetmentes tápegység - UPS - Új ára 770.000Ft
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Jackson elektromos gitár
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
wassermann