Hirdetés
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Műholdaktól is képes segítséget kérni az Apple Watch Ultra 3
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vivo X200 FE amire vágytam
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- One mobilszolgáltatások
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
-
Mobilarena
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kets520
tag
sziasztok kis segítséget szeretnék kérni
nem volt még dolgom Raspberry PI pc vel de szeretnék belőle készíteni egy internet rádiózásra alkalmas eszközt idáig ezeket az infókat kaptam telepítéssel kapcsolatban
-letöltöd a Balena Etcher-t pc re + a moode 5.0
-Balena Etcher-el föl rakod sd kártyára a moode 5.0-t be dugod az sd-t a Raspberry-be és pc-n böngészőbe már el is éred a Raspberry PI -t
itt kérdezném hogy hogy találom meg pl az internet rádiót? hogy tudok tetszőleges linket hozzá adni?
egy ilyet ki tudna nekem segíteni föl programozn?i https://www.rpibolt.hu/spd/ADA-1109/Raspberry-PI-kijelzo-RGB-pozitiv-16x2-LCD-billentyköszönöm s elnézést kérek ha buta kérdéseimmel meg zavartam a csoport nyugalmát
Új hozzászólás Aktív témák
- Asztali PC v2 , R5 8400F , RX 5700 XT , 16GB DDR5 , 512GB NVME , 500 GB HDD
- Asztali PC , R7 8700F , RTX 3080 , 32GB DDR5 , 512GB NVME , 1TB HDD
- Eladó INTEL i9-13900KF processzor + ASUS TUF Gaming H770-Pro WIFI alaplap
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RX 6700XT / 32GB DDR4 !
- Mini PC - Lenovo ThinkCentre M920q Tiny / i5-8500T / NVMe / USB Type-C / HDMI / 27% számla
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- AlzaPower M7503CA Fast Charge 100W
- 10 GB-os RTX 3080 OEM
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3391
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest