- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- VoLTE/VoWiFi
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
-
Mobilarena
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kets520
tag
Sziasztok Gyöngyös környékén keresnék
Valakit aki megtudná nekem azt csinálni hogy
Pi 3 hoz érintő kijelzőt föltudna programozni
VOLUMIO rendszerhez természetesen nem ingyen
Aki tud segíteni az kérem írjon privát üzenetet -
kets520
tag
sziasztok
Raspbian rendszerre létezik valami egyszerű NET rádió?
-
kets520
tag
sziasztok köszönöm sok javaslatot segítséget a Volumio kérdésemben kapcsolatban
végülis csak úgy lett jó hogy tejesen új rendszert raktam föl így pótolni kellet a 170 db hozzá adott rádiót meglévő mentést hiába frissítettem nem lett jó a hangerőMás:A moOde audio player-né- hogy tudnám egyszerre törölni a rádiókat ami alapból benne vannak? egyesével nagy macera + ra rá nyomok nagyon könnyen hozzá lehet adni tetszőleges linket + még kis képet is pofás felületet lehet létre hozni
-
kets520
tag
sziasztok
Volumio-val nem igazán bírtam hiába állítgattam frissítettem ezért gondoltam ki próbálom a moOde audio player-t ennél jól megy a hangerő szabályzás de ez NEM tud Magyarul? nem, találok Nyelvi beállítást -
kets520
tag
sziasztok
van egy Raspberry Pi3 B+ amin volumio rendszer fut
pár napja valamiért nem működik a hangerő szabályzó a webes felületen hiába módosítok le föl vagy némítok ugyan úgy szól
kb 1 éve csináltam meg azóta ment 0-24 be semmi gond nem volt
egyik napról a másikra történt ez
be linkelem a Dac Típusát és mellékelek egy fotót a Dac be állításokról
esetleg itt lehet a gond? de ugyan ezzel a be alítással ment mióta meg van csak volumiót frissítettemLink a DAC-ról
-
kets520
tag
sziasztok van másik hasonló egyszerű rendszer mint a Volumio? csak van hozzá grafikus felület is
-
kets520
tag
ezt írja
403: Forbidden
Unauthorized IP Address.
Either disable the IP address whitelist or add your address to it.
If you're editing settings.json, see the 'rpc-whitelist' and 'rpc-whitelist-enabled' entries.
If you're still using ACLs, use a whitelist instead. See the transmission-daemon manpage for details. -
kets520
tag
szia ezt az üzenetet kapom mindig sajnos mint írtam is nagyon amatőr vagyok a dologban szak szavakat meg bonyolult szerkesztéseket nem értem sajnos olyan hogy valaki be linkel valamit az most kevés persze meg értek mindenkit hogy nem akar órákat teamvíwerwzni miattam de már nem tudtam mást ki találni csak hogy meg kérek valakit igaz pénzel nem tudom meg hálálni a segítséget
-
kets520
tag
Sziasztok volna .itt valaki aki teamwiveren be tudná állítani a transmissiont és a DLNA programokat nekem.
Raspbian fut most a pi-n -
kets520
tag
sziasztok nagyon kezdő és amatőr vagyok a témában Tudna valaki abban segíteni hogy transmission hogyan tudnék futtatni Pi3+ on
szóval arról lenne szó hogy akarnék 1 eszközt amin futna a transmission 0-24-be lényeg hogy pc ről rá tudjam küldeni a torrent fájlt és le tudja tölteni a rá csatlakoztatott hdd-re amit el tudnék érni pl:tv ről dlna hálózatton de nagyon amatőr vagyok a témában
elvileg a transmisiont sikerült telepíteni -
kets520
tag
sziasztok Pi 3 at szereltem össze ezzel a DAC-al
http://iqaudio.co.uk/hats/8-pi-dac.html?fbclid=IwAR1_icQkZNdI7VoAKp7pFYyqWOF8kGiKMh_f8BU5caGEgk5wK8IzTv-o5i4
szeretnék neki 1 házat tudnátok segíteni mely tipusok alkalmasak? hogy minden csatlakozót használni tudjak?
-
kets520
tag
Jászberény közelébe keresek valakit....aki tudna segíteni egy pi 3 projekt megvalósításban természetesen meg fizetem a munkáját fáradozását...
-
kets520
tag
sziasztok kis segítséget szeretnék kérni
nem volt még dolgom Raspberry PI pc vel de szeretnék belőle készíteni egy internet rádiózásra alkalmas eszközt idáig ezeket az infókat kaptam telepítéssel kapcsolatban
-letöltöd a Balena Etcher-t pc re + a moode 5.0
-Balena Etcher-el föl rakod sd kártyára a moode 5.0-t be dugod az sd-t a Raspberry-be és pc-n böngészőbe már el is éred a Raspberry PI -t
itt kérdezném hogy hogy találom meg pl az internet rádiót? hogy tudok tetszőleges linket hozzá adni?
egy ilyet ki tudna nekem segíteni föl programozn?i https://www.rpibolt.hu/spd/ADA-1109/Raspberry-PI-kijelzo-RGB-pozitiv-16x2-LCD-billentyköszönöm s elnézést kérek ha buta kérdéseimmel meg zavartam a csoport nyugalmát
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Fotók, videók mobillal
- Le Mans Ultimate
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xbox Series X|S
- Battlefield 4
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- További aktív témák...
- Gamer PC - R5 2600, RX 580 és 16gb RAM + GARANCIA
- HP ProDesk 600 G2 SFF PC, Intel 6. generációs CPU, SSD és RAM nélkül
- Gamer PC - i5 13400f, RX 6700 XT és 16gb RAM
- i5 10500/ RX6600XT/32GB DDR4/ 512GB m.2 alapú konfig/ garancia/ ingyen foxpost
- i7 8700/ 32GB DDR4/ 512GB gen4 SSD/ R5 430 2GBD5/ HP 400G5 SFF/ garancia/ ingyen foxpost
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Már csak 12 db 5G ROUTER! - Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (bolti áruk 100.000Ft)
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H370 i5 9500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB ZALMAN S2 TG be quiet! 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest